Zang: musicalkoor 6-9 jaar (A)

Start 20 jan, 15 lessen

Docententeam

Op maandagen van 15:45 tot 16:45

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Musicalliedjes zingen

Hou je van zingen, lijkt het je leuk om met andere kinderen in een koor te zingen en vind je musicalliedjes leuk? Dan is deze nieuwe cursus iets voor jou!

Wat gaan we doen?

In een groep ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Daarnaast leer je goed naar elkaar luisteren en gaan we zelfs tweestemmig zingen! We zingen liedjes uit bekende musicals, maar ook Disneyliedjes of liedjes van Kinderen voor Kinderen kunnen aan bod komen. Er is ook ruimte voor jouw inbreng, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen iedere week met inzingoefeningen en -liedjes om de stem goed op te warmen en wat techniek aan bod te laten komen. Dit doen we aan de piano. Daarna gaan we lekker werken aan verschillende musicalnummers. Ook is er iedere week ruimte voor een ?solist van de week? waarin een leerling zijn/haar favoriete nummer mag laten horen aan de rest.

Voor jongens en meisjes

De cursus is voor jongens en meisjes tussen 6 en 9 jaar die het leuk vinden om te zingen en hier graag meer in willen leren. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een optreden in een van de zalen van de Lindenberg.

Zelf meenemen

Zorg dat je vanaf de eerste les een multomap bij je hebt waarin je de liedjes kunt bewaren die we zingen. Neem deze map iedere week mee.

Cursus details

Startdatum maandag 20 januari 2020
Dag van 15:45 tot 16:45
Frequentie wekelijks
Docent Docententeam
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 16
Cursuscode M0001 191359 (c:1122 b:1.2)
Prijs * € 145,00
Termijnen * 3 x 52,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 145,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Docententeam

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.