Zang: groepsles pop & jazz (B,C)

Start 21 jan, 15 lessen

Liek Peters

Op dinsdagen van 20:45 tot 22:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Groepsles zang

Tijdens deze groepsles zang train je je stem en geef je karakter en kleur aan je zingen! Je zingt individueel, samen en meerstemmig. Opdrachten om thuis te maken en te oefenen zijn onderdeel van deze zangles.

Intensieve zangles

De cursus is een intensieve vorm van zangles in een groep van ongeveer acht personen. Je leert je stem gezond te gebruiken door oefeningen voor een goede techniek en stemtraining voor een mooie sound. Daarnaast is er veel aandacht voor de artistieke kant van zingen: hoe maak je een nummer mooier en interessanter? Wat kun je doen met meerstemmigheid en koortjes? Verder komt aan bod: het zingen met een microfoon, improvisatie, het arrangeren van een nummer en muziektheorie voor vocalisten (als hier voldoende interesse voor is): van basistheorie tot zelf een muziekpartij maken. Daarbij kom je ook onderdelen als noten lezen, notatie en transponeren tegen. Door de kleine groepsomvang is er voldoende persoonlijke aandacht.

Zangervaring

Deze cursus is voor mensen met zangervaring, of die al een zangcursus hebben gedaan, die hun zangkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Twijfel je over je niveau en weet je niet of je je in moet schrijven op de B- of de C-cursus? Neem dan contact op met de docent. Samen bekijk je wat het beste past.

Cursus details

Startdatum dinsdag 21 januari 2020
Dag van 20:45 tot 22:00
Frequentie wekelijks
Docent Liek Peters
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 20
Cursuscode M0001 191382 (c:1120 b:2.2)
Prijs * € 195,00
Termijnen * 3 x 69,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 195,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.