Band: Qwerty 11-14 jaar (A)

Start 10 sep, 32 lessen

Jeroen Kurpershoek

Op dinsdagen van 18:15 tot 19:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Rauw randje

Qwerty is een gezellige band die popmuziek maakt met een rauw randje. Naast het spelen van bekende nummers schrijft Qwerty regelmatig ook eigen nummers. De band is sinds 2017 samen.

Nieuwe muzikanten gezocht

Qwerty zou op dit moment heel goed een nieuwe zanger of zangeres en een basgitarist kunnen gebruiken! Maak jij de band compleet?

Bandcoach

Jeroen is de bandcoach. Hij wordt 'gezellig maar soms ook streng' genoemd. In overleg bepaalt hij wat de band gaat spelen en hij schrijft het nummer uit in een vormschema. Daarna helpt hij met het instuderen van het liedje.

Pop&Rock-band

Dit is een Pop & Rockschool-band. Deze band is gratis te volgen als onderdeel van de Pop & Rockschool (je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij je inschrijving voor de Pop & Rockschool). Liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.

Cursus details

Startdatum dinsdag 10 september 2019
Dag van 18:15 tot 19:15
Frequentie wekelijks
Docent Jeroen Kurpershoek
Aantal lessen 32
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 40
Cursuscode M0001 191387 (c:1164 b:2.1)
Prijs * € 305,00
Termijnen * 7 x 45,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 305,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Jeroen Kurpershoek

Jeroen Kurpershoek studeerde aan de Rockacademie van Fontys Hogescholen Tilburg. Hij speelt gitaar en basgitaar, schrijft eigen nummers en produceert muziek in zijn home-studio. In zijn lessen is eigen motivatie belangrijk - hij geeft les op maat. Zoek samen met hem uit wat je helden spelen en speel ze na! Aan de hand daarvan worden toonladders en theorie uitgelegd. Het spelen op gehoor krijgt in zijn lessen veel aandacht. Makkelijker kunnen we oefenen niet maken, wel leuker!

Als bandcoach helpt Jeroen je zoeken naar de eigenheid van de band, en hoe dat uit te bouwen. Onder de naam Jheronimus Duko heeft Jeroen al 20 jaar ervaring met samplers en programma’s als Ableton Live. Jeroen heeft een uitgebreide bandervaring en is nog steeds actief bezig in bands als muzikant en als producer.

Meer over Jeroen Kurpershoek: www.jeroenkurpershoek.nl.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.