Zang: oriëntatie in alle muziekstijlen (A)

Start 21 jan, 15 lessen

Chantal Stalmeijer

Op dinsdagen van 21:00 tot 22:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Zingen

Zingen maakt blij en is gezond! Houd je van zingen maar heb je nog niet zo veel ervaring? Weet je nog niet of je opera, musical of pop wilt zingen? Ben je een sopraan met hoogtevrees, een brommende bas of bariton, een naar adem snakkende mezzo of tenor? Kom lekker zingen en ontwikkel je stem!

Basistechniek van zingen

Dit is een goede basiscursus voor iedereen die wil zingen en zijn of haar zangstem beter wilt leren kennen. Je oriënteert je op verschillend repertoire en leert de basistechnieken van zingen.

Stemontwikkeling

We zingen eenvoudige zangstukken uit verschillende genres zoals klassiek, pop, kleinkunst en wereldmuziek. Je zingt samen met anderen en je zult merken hoe leuk dat is. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van je stem door het doen van eenvoudige oefeningen. Je besteedt aandacht aan je houding, ademhaling, articulatie en stemvorming. Zo leer je je stem echt goed kennen. Samen werken we aan enkele zangstukken.

Doorgaan met zingen?

Als je na deze cursus de smaak van het zingen te pakken hebt, kun je door met de vervolgcursus. Wil je liever in één bepaalde stijl gaan zingen, dan kun je kiezen voor Zang pop & jazz, of Zang algemeen.

Cursus details

Startdatum dinsdag 21 januari 2020
Dag van 21:00 tot 22:00
Frequentie wekelijks
Docent Chantal Stalmeijer
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 21
Cursuscode M0001 191415 (c:950 b:2.2)
Prijs * € 189,00
Termijnen * 3 x 67,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 189,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Chantal Stalmeijer

Chantal Stalmeijer studeerde solozang klassiek aan de Schumann Akademie en bij Elena Vink. Daarnaast is zij jaren getraind in EVT, waardoor zij naast de technieken voor klassieke zang ook lichte zang doceert. Plezier in het zingen staat voorop in haar lessen. Het gaat in de lessen niet alleen om de noten, maar ook om het verhaal en het gevoel van de muziek.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.