Gitaar: groepsles beginners (A)

Start 22 jan, 16 lessen

Pieter Klaassen

Op woensdagen van 19:15 tot 20:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Groepslessen voor volwassenen

Je bent nooit te oud om een instrument te leren bespelen. En samen spelen is gezelliger, goedkoper en leerzamer dan alleen. Want door samen te spelen leer je luisteren en improviseren. Daarom bieden wij speciaal voor beginnende volwassenen deze laagdrempelige starterscursus aan. Je leert de basistechnieken op je instrument en noten lezen.

Groepsles

Bij deze cursus krijg je les in een groepje van 3 tot 6 volwassenen (mede afhankelijk van het gekozen instrument).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je een eigen instrument nodig, zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij diverse winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Je hebt nu de groepsles voor beginners geselecteerd van het instrument dat in de titel van de cursus staat, maar we bieden deze groepslessen aan voor verschillende instrumenten: basgitaar, gitaar, contrabas, drums, harp, koperblazers, piano, saxofoon, ukelele, cello en viool. Bekijk deze cursussen in het cursusoverzicht.

Proefles of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Cursus details

Startdatum woensdag 22 januari 2020
Dag van 19:15 tot 20:15
Frequentie wekelijks
Docent Pieter Klaassen
Aantal lessen 16
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 35
Cursuscode M0001 191460 (c:929 b:3.1)
Prijs * € 309,00
Termijnen * 3 x 107,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 309,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Pieter Klaassen

Pieter Klaassen is sinds 1993 aan de Lindenberg verbonden als docent gitaar, bandcoach/workshopleider en coördinator. Pieter begon in de popmuziek, maar volgde een jazzopleiding. Als niet-purist staat hij open voor allerlei invloeden. Als cursusleider houdt hij van duidelijkheid, eenvoud en een goede sfeer. Hij speelde akoestisch en elektrische gitaar in diverse stijlen die laveren tussen wereldmuziek, funk, blues, jazz, pop en soul.

Hij maakte CD’s met onder andere East of the Sun, Boston Tea Party, Rood & Nighthawks at the Diner, Gé Reinders, Mrs Hips, Etnosaraj en Saxotones Groove Mission. Ook schrijft hij in opdracht liedjes en muziek voor theatervoorstellingen. Meer info: www.pieterklaassen.com.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.