Piano: groepsles beginners (A)

Start 19 feb, 16 lessen

Rein de Jong

Op woensdagen van 13:00 tot 14:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Starterscursus voor volwassenen

Je bent nooit te oud om een instrument te leren bespelen. En samen spelen is gezelliger, goedkoper en leerzamer dan alleen. Want door samen te spelen leer je luisteren, samenspelen en improviseren. Daarom bieden wij speciaal voor beginnende volwassenen deze laagdrempelige cursus aan. Je krijgt les op een moderne manier en volgens de laatste didactische inzichten: je doet veel op het gehoor en speelt vanaf het begin ook samen. Verwacht geen traditionele pianoles waarin je eerst de noten leert en ze daarna pas speelt. Je leert pianospelen en muziek maken, noten lezen komt dan vanzelf. Alle muziekstijlen komen aan bod en vanzelfsprekend is er ook aandacht voor improvisatie en akkoorden.

Groepsles

Bij deze cursus krijg je les in een groepje van 3 tot 6 volwassenen (mede afhankelijk van het gekozen instrument).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je een eigen instrument nodig zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij diverse winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Je hebt nu de groepsles voor beginners geselecteerd van het instrument dat in de titel van de cursus staat, maar we bieden deze groepslessen aan voor verschillende instrumenten: basgitaar, gitaar, contrabas, drums, harp, koperblazers, piano, saxofoon, ukelele, cello en viool. Bekijk deze cursussen in het cursusoverzicht.

Vervolgmogelijkheden

Na de groepsles voor beginners kun je doorstromen naar de groepslessen op niveau B, C of D in het door jou gekozen instrument. De lestijden worden bij deze niveaus in overleg gepland. Daarnaast bieden we diverse ensembles, kwartetten en bands waar je met je instrument in terecht kunt.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk. Twijfel je nog over je instrument? Dan kun je ook een proefles individuele muziekles aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Ook kun je je komen oriënteren bij de cursus instrumentorientatie voor volwassenen.

Cursus details

Startdatum woensdag 19 februari 2020
Dag van 13:00 tot 14:00
Frequentie wekelijks
Docent Rein de Jong
Aantal lessen 16
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 45
Cursuscode M0001 191465 (c:937 b:3.3)
Prijs * € 309,00
Termijnen * 3 x 107,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 309,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Rein de Jong

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.