Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Mode en textiel atelier 10-14 jaar
€ 189,-
Bekijk opties

Mode en textiel atelier 10-14 jaar

Icon/Docent Docent(en): Marjolein Leinweber

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 21 sep of 08 feb

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 10 - 14 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Maak je eigen mode

Mode- en textielatelier 10-14 jaar is een cursus vol creativiteit. Maak zelf je ontwerpen en teken je eigen patronen. Kruip achter de naaimachine en leer nieuwe technieken zoals transfersheets, tie & dye, sjablonen, textielverf, strijkfolie, hotfix of studs.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat wil je maken?

Fashion trends, stoere T-shirts met opdruk, een glitterportemonneetje of een pizzakussen? Of ga je recyclen en maak je een kekke kimono van die oude jurk?

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor jongeren tussen 10 en 14 jaar. Ervaring is niet noodzakelijk: iedereen werkt op zijn eigen niveau. Aan het eind van de cursusreeks presenteren we wat we gemaakt hebben.

Wie geeft er les?

Marjolein Leinweber

Marjolein volgde de ​TeHaTex-lerarenopleiding richting tekenen en textiele werkvormen in Nijmegen en behaalde daarna haar eerstegraads bevoegdheid aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sinds die tijd geeft Marjolein cursussen en workshops tekenen, textiel en beeldende vorming op diverse scholen en bij de Lindenberg. Inspiratie, spelen met materialen en fantasie van de cursist staan voorop in haar lessen. Maar ook veelzijdige vakkennis en het altijd nieuwsgierig zijn naar verschillende technieken. Eeuwenoude of juist nieuwe technieken, ambachtelijke of retro. Of technieken van andere culturen. En hoe kom je dan van een idee tot een mooi werk? Leuk om samen te kijken hoe je net weer dat stapje verder kunt komen in de kunst die je maakt. Naast het lesgeven maakt Marjolein ook eigen werk in haar atelier aan huis op het gebied van textiel en grafiek."

Marjolein volgde de ​TeHaTex-lerarenopleiding richting tekenen en textiele werkvormen in Nijmegen…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps