Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Moderne dans vanaf 16 jaar (C)
€ 379,-
Bekijk opties

Moderne dans vanaf 16 jaar (C)

Icon/Docent Docent(en): Marc Beaugendre

Icon/Lessen Aantal: 32 lessen

Icon/Datum Startdatum: 16 sep

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 16 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Moderne dans/contemporary

Moderne dans is een podiumdans zonder vaststaand bewegingsvocabulaire. Het is een verzamelbegrip voor verschillende, zeer individuele danstechnieken. Dit soort eigentijdse dansvormen worden nu veelal aangeduid als ‘contemporary’.

Lees meer

Lichaam als expressiemiddel

Bij de moderne dans dient het lichaam als expressie- en communicatiemiddel. Het uiten van emoties is bepalend voor de dans. Moderne dans stelt zich open en vertaalt nieuwe bewegingen en invloeden uit andere moderne technieken.

Voor dansers vanaf 16 jaar

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. De cursus is onderverdeeld in verschillende niveaus: niveau A is voor de absolute beginner zonder enige danservaring, niveau B is voor de danser met enige danservaring en niveau C is bedoeld voor dansers met meer ervaring in moderne dans. Twijfel je welk niveau bij jou past, neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com.

Kledingadvies

Tijdens de les is het verplicht om strakke kleding te dragen waar je je vrij in kunt bewegen (balletpak of t-shirt met legging of dansbroek) en balletschoentjes of katoenen zwarte sokken. Je draagt je haren vast.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.Wie geeft er les?

Marc Beaugendre

Marc is sinds 2011 professioneel danser bij Introdans. Hij komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Sinds juli 2018 is hij als freelance danser actief en open voor nieuwe ervaringen. Sinds september 2018 geeft hij cursussen moderne dans bij de Lindenberg. Naast dansen zingt Marc graag en creëert hij zijn eigen muziek.

Marc is sinds 2011 professioneel danser bij Introdans. Hij komt oorspronkelijk uit Frankrijk....

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps