Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Musicalgroep Spotlight 9-12 jaar (B,C)
€ 439,-
Bekijk opties

Musicalgroep Spotlight 9-12 jaar (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Jos Verest, Mariska Petrovic, Liesbeth Verriet

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum: 22 sep

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 9 - 12 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Zingen, dansen én acteren

Sta jij graag in de spotlight? Ben je expressief? Hou je van zingen, dansen én acteren en wil je dit allemaal laten zien op het podium in een echte musicalproductie? Dan is musicalgroep Spotlight écht iets voor jou!

Lees meer

Wat doen we bij Musicalgroep Spotlight

In de eerste weken van de cursus krijg je les in de verschillende disciplines van musical. Er wordt gewerkt aan samenzang, solozang en zangtechniek, improvisatie, het spelen van emoties en typetjes en aan verschillende danstechnieken. Daarna wordt er een musical uitgekozen en bewerkt die past bij de jongens en meiden van Spotlight. De docent maakt een rolverdeling, waarna je aan de slag gaat met het script en de muziek. Uiteindelijk sta je samen op de planken met een echte musicalproductie waarin iedereen meezingt, -speelt en danst!

Voor jongens en meiden

Deze cursus is voor meisjes en jongens die goed kunnen zingen en al minstens één jaar ervaring hebben met spel en/of dans. Naast talent en ervaring wordt er ook inzet en motivatie van je verwacht. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een musicalproductie die wordt getoond in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Doorstroommogelijkheden

Na deze groep kan je doorgaan met musical bij Musicalgroep West End (12-15 jaar).

Wie geeft er les?

Jos Verest

Jos Vererst werkt al jaren als acteur en regisseur aan diverse theatervoorstellingen. Binnen de Lindenberg schrijft en regisseert hij de Sinterklaasvoorstelling en voor het jaarlijks terugkerend LEF-project, met wel zo'n 200 kids op het toneel, is hij de grote inspirator!.

Vanaf 1985 werkt Jos in tal van professionele theaterproducties; en wat te denken van de soaps; acteren zit in het bloed, en hoe leuk is het om les te krijgen in acteren van een acteur. In de lessen van Jos ontdek je wat je leuk vindt en daag je jezelf uit, met vooral veel plezier natuurlijk. 

Jos Vererst werkt al jaren als acteur en regisseur aan diverse theatervoorstellingen. Binnen de…

Lees meer

Mariska Petrovic

In 2002 studeerde Mariska Petrovic af aan de Fontys Dansacademie in de richting Musicaltheater. Vervolgens speelde ze in de Eftelingsprookjes show de rol van De Gelaarsde Kat en deelde ze het podium met Hans Klok. In de CliniClowns Theatertour trad Mariska op op als muzikante. Daarnaast heeft ze acteerwerk voor televisie gedaan, o.a. voor de serie Westenwind. En Mariska is nog steeds steeds actief als performer!

In 2006 startte ze bij de Lindenberg met het geven van musicallessen aan kinderen en jongeren en dat doet ze nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme! Ook in het  onderwijs heeft Mariska de afgelopen jaren veel muziek- en danslessen gegeven, o.a. in het speciaal onderwijs.  

Bij het lesgeven ligt haar focus erop dat elk kind in zijn eigen kracht staat. Ieder kind is uniek! “Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vrij genoeg voelen om zich te uiten. Samen zingen, dansen en spelen geeft plezier en is ook nog erg gezond voor de ontwikkeling. Ik probeer een veilige sfeer te creëren waar kinderen zich vrij voelen om zich te uiten. Dit alles doe ik met een hoop plezier en enthousiasme!”

In 2002 studeerde Mariska Petrovic af aan de Fontys Dansacademie in de richting Musicaltheater.…

Lees meer

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps