Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Musicalgroep Spotlight 9-12 jaar (B,C)
€ 429,-
Bekijk opties

Musicalgroep Spotlight 9-12 jaar (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet, Denise Pippel, Eva-Marijn de Vries

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum: 16 september 2020

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 9 - 12 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Zingen, dansen én acteren

Sta jij graag in de spotlight? Ben je expressief? Hou je van zingen, dansen én acteren en wil je dit allemaal laten zien op het podium in een echte musicalproductie? Dan is musicalgroep Spotlight écht iets voor jou!

Lees meer

Wat doen we bij Musicalgroep Spotlight

In de eerste weken van de cursus krijg je les in de verschillende disciplines van musical. Er wordt gewerkt aan samenzang, solozang en zangtechniek, improvisatie, het spelen van emoties en typetjes en aan verschillende danstechnieken. Daarna wordt er een musical uitgekozen en bewerkt die past bij de jongens en meiden van Spotlight. De docent maakt een rolverdeling, waarna je aan de slag gaat met het script en de muziek. Uiteindelijk sta je samen op de planken met een echte musicalproductie waarin iedereen meezingt, -speelt en danst!

Voor jongens en meiden

Deze cursus is voor meisjes en jongens die goed kunnen zingen en al minstens één jaar ervaring hebben met spel en/of dans. Naast talent en ervaring wordt er ook inzet en motivatie van je verwacht. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een musicalproductie die wordt getoond in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Doorstroommogelijkheden

Na deze groep kan je doorgaan met musical bij Musicalgroep West End (12-15 jaar).


Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse...

Lees meer

Denise Pippel

Denise is in 2019 afgestudeerd als Theaterdocent aan de opleiding ArtEZ Arnhem. In haar theaterlessen op de Lindenberg is spelplezier het allerbelangrijkst. Daarnaast onderzoekt ze wat er binnen het theater allemaal mogelijk is: want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Naast het geven van theaterlessen, ontwikkelt ze educatie bij een jeugdtheatergezelschap en werkt ze als pedagogisch medewerker in het Dushihuis.

Denise is in 2019 afgestudeerd als Theaterdocent aan de opleiding ArtEZ Arnhem. In haar...

Lees meer

Eva-Marijn de Vries

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie te volgen: musical. In 2018 studeerde ze af aan de MusicAllFactory, een vierjarige deeltijdopleiding muziektheater in Tilburg, waarna ze zich nog verder schoolde in de EVT zangtechniek.

Inmiddels heeft ze getoerd met verschillende theaterproducties, zoals Peppa Pig en Loena's Sterrennacht. Komend seizoen is ze o.a. te zien in Roodkapje en de WiewaWoeste Wolf. Daarnaast geeft ze zang- aan musicalles aan zowel kinderen als volwassenen en werkt ze als trainingsacteur.

Eva-Marijn probeert in haar lessen elk kind in zijn eigen kracht te zetten. Het mooiste aan lesgeven vindt ze dan ook als een kind meer zelfvertrouwen ontwikkelt door te zingen, spelen en dansen.

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie...

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.