Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Musicalklas 4-6 jaar (A)
€ 139,-
Bekijk opties

Musicalklas 4-6 jaar (A)

Icon/Docent Docent(en): Mariska Petrovic

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 24 sep of 11 feb

Icon/Datum Lesdag: vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 4 - 6 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Zingen, dansen én acteren

Hou jij van zingen? Doe je het liefste lekker gek? Dans je graag? Dan is de Musicalklas 4-6 jaar echt iets voor jou! In een musical wordt zang, dans en spel gecombineerd om een verhaal te vertellen. In deze cursus maak je spelenderwijs kennis met deze drie disciplines. Leer en ontdek hoe leuk musical is!

Lees meer

Wat doen we in deze Musicalklas?

Tijdens de cursus ga je lekker veel zingen, dansen en acteren. Zo leer je liedjes uit je hoofd te zingen en dans je op de leukste kinderliedjes uit verschillende kindermusicals! Daarnaast leer je de basisbeginselen van acteren, zoals het spelen van emoties, stemgebruik en improvisatie. Dit doen we in de vorm van leuke acteerspelletjes die de fantasie prikkelen en bijdragen aan persoonlijke en sociale vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, samenwerking en zelfvertrouwen.

Voor jongens en meisjes

Deze cursus is voor meisjes en jongens die houden van dansen, zingen en toneelspelen. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een eindpresentatie die we aan het einde van de cursus spelen in een van de zalen of in het eigen lokaal bij de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze Musicalklas kan je doorgaan met musical bij de Musicalklas 6-8 jaar.


Wie geeft er les?

Mariska Petrovic

In 2002 studeerde Mariska Petrovic af aan de Fontys Dansacademie in de richting Musicaltheater. Vervolgens speelde ze in de Eftelingsprookjes show de rol van De Gelaarsde Kat en deelde ze het podium met Hans Klok. In de CliniClowns Theatertour trad Mariska op op als muzikante. Daarnaast heeft ze acteerwerk voor televisie gedaan, o.a. voor de serie Westenwind. En Mariska is nog steeds steeds actief als performer!

In 2006 startte ze bij de Lindenberg met het geven van musicallessen aan kinderen en jongeren en dat doet ze nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme! Ook in het  onderwijs heeft Mariska de afgelopen jaren veel muziek- en danslessen gegeven, o.a. in het speciaal onderwijs.  

Bij het lesgeven ligt haar focus erop dat elk kind in zijn eigen kracht staat. Ieder kind is uniek! “Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vrij genoeg voelen om zich te uiten. Samen zingen, dansen en spelen geeft plezier en is ook nog erg gezond voor de ontwikkeling. Ik probeer een veilige sfeer te creëren waar kinderen zich vrij voelen om zich te uiten. Dit alles doe ik met een hoop plezier en enthousiasme!”

In 2002 studeerde Mariska Petrovic af aan de Fontys Dansacademie in de richting Musicaltheater.…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps