Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Musicalproductie volwassenen
€ 599,-
Bekijk opties

Musicalproductie volwassenen

Icon/Docent Docent(en): Sabine van Boven, Paula Walta, Kelly van den Boogaard

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum: 21 sep

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Een primeur! Sinds lange tijd gaat de Lindenberg weer een musicalklas voor volwassenen aanbieden. Onder leiding van 3 vakdocenten krijg je les in zang, dans en toneel. Uiteindelijk werken we toe naar een presentatie met bestaand musicalmateriaal.

Lees meer

Voor wie is deze cursus?

Word je hier enthousiast van, wees dan zeer welkom om mee te komen doen. Deze groep is geschikt voor beginners, maar ook als je wat meer ervaring hebt ben je zeer welkom. Uitdaging genoeg!

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Proefles volgen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024-3273922 voor de mogelijkheden.

Wie geeft er les?

Sabine van Boven

Sabine van Boven studeerde in 1990 af aan de Pabo in Ede, in 1995 aan de opleiding tot Docent Drama (regie) aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en in 2003 aan de toneelschool, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Sabine acteerde bij verschillende theatergezelschappen en speelde in 2016 een monoloog van Anne Frank op scholen door het hele land. Verder gaf zij jarenlang musical- en toneelles bij AtelierVelp/Studio26. Sabine heeft haar eigen toneelgroep waar zij jaarlijks een voorstelling voor schrijft en regisseert.

Verder werkt zij al jarenlang voor muziektheater 'De Plaats', waar ze zowel acteert en schrijft als regisseert. Sabine werkt sinds december 2017 bij de Lindenberg.

www.sabinevanboven.com

Sabine van Boven studeerde in 1990 af aan de Pabo in Ede, in 1995 aan de opleiding tot Docent…

Lees meer

Paula Walta

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans, jazzdans en klassiek ballet. Na zelf een periode gedanst te hebben, specialiseerde ze zich als docent in moderne dans en als choreograaf. Ze heeft een eigen dansgroep die veelal op locatie werkt: Beeldend Dans Theater Telder. Zie ook: www.beeldenddanstheatertelder.nl.

In haar werk is behalve de dans ook de beleving en de persoonlijkheid van de danser belangrijk.

Paula Walta studeerde af aan ArtEZ, afdeling docent dans in de specialisaties moderne dans,…

Lees meer

Kelly van den Boogaard

Kelly van den Boogaard studeerde in 2016 af aan de Dansacademie, richting Musicaltheater. Daarna studeerde ze verder aan de Master Muziektheater aan het Conservatorium. Beiden aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

In 2015 was Kelly te zien in Soldaat van Oranje. Na haar Masterstudie volgde in 2018 een plek in de Nederlandse theatertour van The Addams Family. Dit jaar danste ze in het ensemble van Hello, Dolly! en zou ze - indien nodig - de rol van Ireen Allooy gaan spelen, maar helaas viel de productie stil na de première in maart 2020.

Kelly heeft tijdens haar studies in Tilburg een sterke liefde ontwikkeld voor het zangdocentschap. Ze geeft al geruime tijd lessen aan ambitieuze, jonge zangers. Iedereen kan zingen, daar is ze van overtuigd. Voor Kelly is actief zijn in het werkveld en daarnaast lesgeven de perfecte combi. Met een open blik blijft ze zichzelf ontwikkelen op en naast het podium! Plezier staat centraal in haar lessen, maar ook inleving, durf en muzikaliteit.

Kelly van den Boogaard studeerde in 2016 af aan de Dansacademie, richting Musicaltheater. Daarna…

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps