Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Muziek produceren met Ableton Live 14-18 jaar (B)
€ 159,-
Bekijk opties

Muziek produceren met Ableton Live 14-18 jaar (B)

Icon/Docent Docent(en): Jeroen Kurpershoek

Icon/Lessen Aantal: 8 lessen

Icon/Datum Startdatum: 10 nov of 30 mrt

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 14 - 18 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Elektronische muziek

Maak jij elektronische muziek? De meeste muziek van nu is niet meer gespeeld door een band maar deels of zelfs helemaal gemaakt op een computer of laptop. Ableton Live is een programma waarmee dat kan.. Net als bij bijvoorbeeld een gitaar spelen kost het ook veel tijd om een programma te leren kennen. Dit gaat natuurlijk makkelijker en sneller met de hulp van een docent.

Lees meer

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die ervaring heeft met elektronische muziek produceren en aan eigen tracks werkt. Daarnaast moet je een een werkende versie van Ableton Live 9 of 10 op je laptop hebben, en een koptelefoon of oortjes. Ben je tussen de 14 en 18 jaar en voldoe je aan deze voorwaarden, dan kun je meedoen met deze korte cursus van acht bijeenkomsten..

Wat gaan we doen?

Iedere bijeenkomst leer je een nieuw stukje van het programma kennen en kun je er meteen iets muzikaals mee doen. Daarnaast is er veel ruimte voor individuele vragen en jouw eigen interesses.


Wie geeft er les?

Jeroen Kurpershoek

Jeroen Kurpershoek studeerde aan de Rockacademie van Fontys Hogescholen Tilburg. Hij speelt gitaar en basgitaar, schrijft eigen nummers en produceert muziek in zijn home-studio. In zijn lessen is eigen motivatie belangrijk - hij geeft les op maat. Zoek samen met hem uit wat je helden spelen en speel ze na! Aan de hand daarvan worden toonladders en theorie uitgelegd. Het spelen op gehoor krijgt in zijn lessen veel aandacht. Makkelijker kunnen we oefenen niet maken, wel leuker!

Als bandcoach helpt Jeroen je zoeken naar de eigenheid van de band, en hoe dat uit te bouwen. Onder de naam Jheronimus Duko heeft Jeroen al 20 jaar ervaring met samplers en programma’s als Ableton Live. Jeroen heeft een uitgebreide bandervaring en is nog steeds actief bezig in bands als muzikant en als producer.

Meer over Jeroen Kurpershoek: www.jeroenkurpershoek.nl.

Jeroen Kurpershoek studeerde aan de Rockacademie van Fontys Hogescholen Tilburg. Hij speelt...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps