Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Peuterballet 3-4 jaar
€ 144,-
Bekijk opties

Peuterballet 3-4 jaar

Icon/Docent Docent(en): Femke Aaldering

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 sep 2024 of 25 jan 2025

Icon/Datum Lesdag: zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 3 - 4 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Peuterballet gaan we veel plezier beleven aan muziek en aan beweging, maar we gaan ook heel veel leren, met de focus op klassiek ballet. We gebruiken daarbij thema's die aansprekend zijn voor kinderen, zoals sprookjes, dieren en op reis gaan.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat doen we bij Kinderballet

We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt. We werken samen aan muzikaliteit, expressie, samenwerking en aan het ontdekken van de ruimte.

Voor jonge kinderen

Danservaring is niet nodig. De lessen duren 35 minuten. Aan het einde van de lessenreeks is er een open les waarbij de kinderen aan ouders, opa's en oma's kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

Vervolgmogelijkheden

Heb je na deze cursus de smaak te pakken? Dan kun je na een half jaar gewoon doorgaan met Peuterballet. Ben je al (bijna) 4, dan kun je doorstromen naar Kinderballet.

Praktische informatie

Als ouder hoef je niet mee te dansen: het grootste deel van de les is alleen met de peuters. De laatste les uit de reeks mogen ouders de hele les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging met shirt of balletpakje en dansschoentjes.

Wie geeft er les?

Femke Aaldering

Femke Aaldering is in 2015 afgestudeerd als Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. Van 2017 t/m 2019 heeft zij in New York gewoond om haar passie dansen te volgen en koos ze voor een dansopleiding aan de Alvin Ailey school. Naast dansdocent is Femke ook eigenaar van haar bootcamp- en personaltraining bedrijf ‘Fitfem’ en loopt zij stage als fysiotherapeut. 

Femke vindt het belangrijk dat elke leerling het maximale uit zichzelf kan halen, door het ontwikkelen van zijn of haar techniek en de passie voor dans te voelen.

Femke Aaldering is in 2015 afgestudeerd als Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. Van…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps