Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd Leeftijd: 
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Piano: groepsles beginners 55+ (A)
€ 319,-
Bekijk opties

Piano: groepsles beginners 55+ (A)

Icon/Docent Docent(en): Willie Hautvast

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 16 september 2020

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 55 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Starterscursus voor volwassenen

Je bent nooit te oud om een instrument te leren bespelen. En samen spelen is gezelliger, goedkoper en leerzamer dan alleen. Want door samen te spelen leer je luisteren, samenspelen en improviseren. Daarom bieden wij speciaal voor beginnende volwassenen deze laagdrempelige cursus aan. Je krijgt les op een moderne manier en volgens de laatste didactische inzichten: je doet veel op het gehoor en speelt vanaf het begin ook samen. Verwacht geen traditionele pianoles waarin je eerst de noten leert en ze daarna pas speelt. Je leert pianospelen en muziek maken, noten lezen komt dan vanzelf. Alle muziekstijlen komen aan bod en vanzelfsprekend is er ook aandacht voor improvisatie en akkoorden.

Lees meer

Groepsles

Bij deze cursus krijg je les in een groepje van 3 tot 6 volwassenen (mede afhankelijk van het gekozen instrument).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je een eigen instrument nodig zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij diverse winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Je hebt nu de groepsles voor beginners geselecteerd van het instrument dat in de titel van de cursus staat, maar we bieden deze groepslessen aan voor verschillende instrumenten: basgitaar, gitaar, contrabas, drums, harp, koperblazers, piano, saxofoon, ukelele, cello en viool. Bekijk deze cursussen in het cursusoverzicht.

Vervolgmogelijkheden

Na de groepsles voor beginners kun je doorstromen naar de groepslessen op niveau B, C of D in het door jou gekozen instrument. De lestijden worden bij deze niveaus in overleg gepland. Daarnaast bieden we diverse ensembles, kwartetten en bands waar je met je instrument in terecht kunt.

Later instromen?

Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk. Twijfel je nog over je instrument? Dan kun je ook een proefles individuele muziekles aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Ook kun je je komen oriënteren bij de cursus instrumentorientatie voor volwassenen.

Wie geeft er les?

Willie Hautvast

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.