Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Productiegroep theater 9-12 jaar (B,C)
€ 389,-
Bekijk opties

Productiegroep theater 9-12 jaar (B,C)

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 9 - 12 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Een echte theatervoorstelling maken met een eigen rol, kostuums, licht en decor is het leukste wat er is. Voor deze groep heb je een beetje ervaring met theater nodig. Dus heb je al eerder theaterlessen gevolgd of heb je veel toneel gespeeld op school? Dan is de productiegroep theater iets voor jou!

In de eerste lessen halen we de basisvaardigheden van theater op en daarna gaan we aan de slag met het maken van een voorstelling. Belangrijk is dat iedere speler plezier heeft in de groep en het spel en dat we richten op de voorstelling maken. Dit betekent dat we het hele jaar aan hetzelfde stuk gaan werken, tot we een fantastische voorstelling neer kunnen zetten. Speel je liever elke week iets anders? Dan kan je kiezen voor de theaterklas van 9-12 jaar.

Lees meer

Wat gaan we doen?

Tijdens de repetities zullen we repeteren voor de voorstelling. Je krijgt tips en trucs over hoe je nog beter toneel kunt spelen. Tijdens de les zullen we ook veel bewegen en uitbeelden, want toneelspelen is meer dan alleen maar je tekst opzeggen. We proberen al spelend nieuwe teksten, bewegingen en theatervormen uit. Samen bekijken we steeds hoe we de verschillende scènes nóg spannender, ontroerender of grappiger kunnen maken.

Voor kinderen met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar oud met enige ervaring in toneelspelen. Twijfel je of dit niveau bij je past, neem dan even contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroep kan je verder met toneelspelen bij bijvoorbeeld productiegroep theater (13-14 jaar) of bij een van onze andere productiegroepen.

Locaties