Column schrijven (A)

Column schrijven (A)

Wilma Eras

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 19 sep. di 19:30 - 21:30 8€ 185,00 Huidige pagina

Puntig, speels en persoonlijk leren schrijven

Hoe geef je kort, puntig, speels en persoonlijk een standpunt weer? In acht lessen maak je kennis met verschillende manieren om dat aan te pakken.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een verkenning van het begrip column: wat verstaan we onder deze noemer? We bekijken werk van andere columnisten en oefenen door middel van korte, snelle oefeningen met elementen als waarneming, opbouw en stijl. Gaandeweg leer je om heldere, boeiende en prikkelende columns te schrijven.

Voor wie is de cursus Column Schrijven (A)

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het schrijven van columns. Schrijfervaring is niet vereist.

Wilma Eras

Wilma Eras is een ervaren schrijfdocent met als specialisatie proza. Daarnaast is ze op dit moment werkzaam als tekstredacteur en schrijfcoach.

Haar grootste kick is om mensen zo te begeleiden dat ze precies kunnen uitdrukken wat ze willen vertellen in een verhaal.

  1. - afdeling Cursussen

    Het is nu nog niet bekend of er later in het seizoen een cursus Column Schrijven (A) wordt gepland. Uw vraag zal ik doorsturen naar de docent met de vraag u een retourmailtje te sturen. Mocht u nog andere vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

  1. - Hanneke Roozendaal

    Beste mensen, ik ben al een tijdje op zoek naar een cursus columns schrijven maar had bij aanvang van jullie cursus op de woensdagavond nog andere verplichtingen. Wordt deze cursus later in het jaar nog herhaald? Ik hoor graag van jullie. Met vriendelijke groet, Hanneke Roozendaal

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start19-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 19:30 - 21:30
Docent(en) Wilma Eras
Aantal lessen8
Frequentie1 x per 2 weken
Locatie Centrum
Lokaal 52
CursuscodeS0001 170001
Prijs *€ 185,00
Termijnen *3 x 65,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden