Individuele schrijfcoaching (vervolg)

Individuele schrijfcoaching (vervolg)

Wilma Eras Patrick Feijen Manon Emons

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum in overleg i.o. in overleg 1€ 55,00 Huidige pagina

Nog even door met schrijfcoaching, en je nog wat meer verdiepen in jouw teksten? Ga dan na de cursus Individuele Schrijfcoaching door met deze cursus.

Wilma Eras

Wilma Eras is een ervaren schrijfdocent met als specialisatie proza. Daarnaast is ze op dit moment werkzaam als tekstredacteur en schrijfcoach.

Haar grootste kick is om mensen zo te begeleiden dat ze precies kunnen uitdrukken wat ze willen vertellen in een verhaal.

Patrick Feijen

Patrick Feijen is dramaschrijver/scriptschrijver en theaterdramaturg. Hij schreef voor muziektheatergroep Crux, jongerentheater Station2Station, Theatergroepen Vis à Vis en Odd Enjinears. Hij schreef soap (ONM en GTST) en het scenario voor de Waalsprongfilm. Voor de Lindenberg schreef hij o.a. het jongerentheaterstuk ‘Zier’ en de kindermusical ‘Tim’.

Patrick is als docent dramaturgie & beeldanalyse verbonden aan de parttime opleiding Theatermaker voor het Amateurtheater. Daarnaast is hij artistiek co-coördinator bij Theaterlab De Schuur in Arnhem.

Manon Emons

Manon Emons is tekstschrijver en schrijfdocent. ‘Tekstcreatie’. Zo vat Manon het graag samen. Hieronder vallen de zakelijke en commerciële teksten die zij schrijft voor het bedrijfsleven, maar ook de lessen creatief schrijven (proza en poëzie). En dat ligt dichter bij elkaar dan je denkt. Welke tekst je ook schrijft, het gaat over verhalen, beelden, de opbouw van een tekst, het ritme in de zinnen. Manon zit zelf midden in het schrijfproces, ze weet dus als geen ander waar je tegenaan loopt én hoe je dit kunt oplossen. www.emonszaak.nl

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Dag in overleg
Tijd in overleg
Docent(en) Wilma Eras Patrick Feijen Manon Emons
Aantal lessen1
Frequentiein overleg
Locatie Centrum
CursuscodeS0001 170081
Prijs *€ 55,00
Termijnen *N.v.t.

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven