Schrijftraining

Schrijftraining

Manon Emons

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 25 jan. do 19:30 - 21:00 5€ 87,50 Huidige pagina

Oefenen in verschillende genres

In deze vijf lessen gaat het niet om het eindproduct, maar om de oefening: we gaan dus vooral veel schrijven. Verschillende genres komen aan bod, zoals verhalen, gedichten en non-fictie. Laat je verrassen door inspirerende schrijfopdrachten van de docent en maak je op voor een goede schrijfavond. Dit versoepelt bovendien je eigen schrijfproces.

Voor wie is deze schrijftraining

Deze cursus is geschikt voor mensen die de introductiecursus schrijven hebben gevolgd of al enige ervaring hebben met schrijven. Voor deze cursus hoef je geen huiswerk te maken.

Manon Emons

Manon Emons is tekstschrijver en schrijfdocent. ‘Tekstcreatie’. Zo vat Manon het graag samen. Hieronder vallen de zakelijke en commerciële teksten die zij schrijft voor het bedrijfsleven, maar ook de lessen creatief schrijven (proza en poëzie). En dat ligt dichter bij elkaar dan je denkt. Welke tekst je ook schrijft, het gaat over verhalen, beelden, de opbouw van een tekst, het ritme in de zinnen. Manon zit zelf midden in het schrijfproces, ze weet dus als geen ander waar je tegenaan loopt én hoe je dit kunt oplossen. www.emonszaak.nl

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start25-01-2018
Dag donderdag
Tijd 19:30 - 21:00
Docent(en) Manon Emons
Aantal lessen5
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 52
CursuscodeS0001 170086
Prijs *€ 87,50
Termijnen *N.v.t.

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven