Poëzie voor beginners

Poëzie voor beginners

Manon Emons

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 17 mei. do 19:30 - 21:00 5€ 87,50 Huidige pagina

Introductie gedichten schrijven

In vijf lessen krijg je een introductie gedichten schrijven. Hoe zit het ook alweer met poëzie, welke vormen zijn er, hoe creëer je eenheid binnen een gedicht en hoe kom je tot een mooi beeld? We ontdekken door te doen: veel zelf schrijven dus. Tussendoor leest de docent gedichten voor en krijg je een vleugje theorie.

Voor wie is de cursus poëzie schrijven

Deze cursus is bedoeld voor (beginnende) schrijvers die het genre poëzie willen ontdekken. Deze cursus is ook een goed vervolg op de introductiecursus schrijven. Je krijgt bij elke les een (korte) huiswerkopdracht mee.

Manon Emons

Manon Emons is tekstschrijver en schrijfdocent. ‘Tekstcreatie’. Zo vat Manon het graag samen. Hieronder vallen de zakelijke en commerciële teksten die zij schrijft voor het bedrijfsleven, maar ook de lessen creatief schrijven (proza en poëzie). En dat ligt dichter bij elkaar dan je denkt. Welke tekst je ook schrijft, het gaat over verhalen, beelden, de opbouw van een tekst, het ritme in de zinnen. Manon zit zelf midden in het schrijfproces, ze weet dus als geen ander waar je tegenaan loopt én hoe je dit kunt oplossen. www.emonszaak.nl

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start17-05-2018
Dag donderdag
Tijd 19:30 - 21:00
Docent(en) Manon Emons
Aantal lessen5
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 52
CursuscodeS0001 170087
Prijs *€ 87,50
Termijnen *N.v.t.

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven