Vervolgworkshop autobiografisch schrijven

Start 19 jan, 1 lessen

Manon Emons

Op zaterdagen van 10:30 tot 13:00

1 bijeenkomst

Bibliotheek Marienburg

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Vervolgworkshop

Deze workshop is een vervolg op de workshop Autobiografisch Schrijven van zaterdag 1 december 2018 in de bibliotheek. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met nieuwe opdrachten rondom autobiografisch schrijven.

Inspiratie uit jezelf

Jouw eigen herinneringen en belevenissen, hoe klein ook, kunnen een inspiratiebron zijn voor een verhaal of gedicht. Hoe dat werkt, gaan we verder ontdekken tijdens deze tweede workshop autobiografisch schrijven. We verzamelen materiaal via associatietechnieken en daarna gaan we aan de slag. Door teksten te delen, leren we van én met elkaar.

Eerste deel

Volg je toch liever eerst deel 1 van de workshop autobiografisch schrijven? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 6 april 2019.

i.s.m. OBGZ

Onze schrijfworkshops komen tot stand in samenwerking met Bibliotheek Gelderland Zuid. De workshops vinden plaats in een inspirerende schrijfomgeving: Bibliotheek De Mariënburg.

Cursus details

Startdatum zaterdag 19 januari 2019
Dag van 10:30 tot 13:00
Frequentie 1 bijeenkomst
Docent Manon Emons
Aantal lessen 1
Locatie en ruimte Bibliotheek Marienburg; Openbare Bibliotheek OBGZ
Cursuscode S0001 180096
Prijs * € 25,00
Termijnen * N.v.t.

* Kortingen worden later verrekend

€ 25,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Manon Emons

Manon Emons is tekstschrijver en schrijfdocent. ‘Tekstcreatie’. Zo vat Manon het graag samen. Hieronder vallen de zakelijke en commerciële teksten die zij schrijft voor het bedrijfsleven, maar ook de lessen creatief schrijven (proza en poëzie). En dat ligt dichter bij elkaar dan je denkt. Welke tekst je ook schrijft, het gaat over verhalen, beelden, de opbouw van een tekst, het ritme in de zinnen. Manon zit zelf midden in het schrijfproces, ze weet dus als geen ander waar je tegenaan loopt én hoe je dit kunt oplossen. www.emonszaak.nl