Verhalen schrijven (B)

Start 10 sep, 15 lessen

Wilma Eras

Op dinsdagen van 20:00 tot 22:00

1 x per 2 weken

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Verdieping en uitwisseling

Ben je gegrepen door het schrijven van verhalen en op zoek naar verdieping en uitwisseling met andere schrijvers? Onderwerpen als plot, stijl, spanning, perspectief en de dosering van informatie komen in deze cursus (opnieuw) aan de orde.

Feedback

Je ontwikkelt via schrijfopdrachten allerlei verhaalideeën die je uitwerkt in één of meer korte verhalen. Het geven en ontvangen van feedback is ook in deze cursus belangrijk. Je reflecteert op je werk en schrijfproces. Je bestudeert de literatuur om via het werk van professionele schrijvers zelf een betere schrijver te worden.

Voor wie is de cursus Verhalen schrijven (B)

Deze cursus is voor iedereen die zich (verder) wil verdiepen in het schrijven van verhalen. Enige ervaring met verhalen schrijven is gewenst (bijvoorbeeld de cursus Verhalen schrijven A). Voor deze cursus heb je 1 à 1,5 uur huiswerk per week.

Cursus details

Startdatum dinsdag 10 september 2019
Dag van 20:00 tot 22:00
Frequentie 1 x per 2 weken
Docent Wilma Eras
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 52
Cursuscode S0001 190068
Prijs * € 309,00
Termijnen * 6 x 53,58 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 309,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Wilma Eras

Wilma Eras is een ervaren schrijfdocent met als specialisatie proza. Daarnaast is ze op dit moment werkzaam als tekstredacteur en schrijfcoach.

Haar grootste kick is om mensen zo te begeleiden dat ze precies kunnen uitdrukken wat ze willen vertellen in een verhaal.