Workshop verhalen vertellen (i.s.m. OBGZ)

Start 7 mrt, 1 lessen

Patrick Feijen

Op zaterdagen van 10:30 tot 13:00

1 bijeenkomst

Bibliotheek Marienburg

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Schrijfworkshops i.s.m. OBGZ

Begin je weekend goed en creatief! Op de eerste zaterdag in oktober, november, december, februari, maart en april verzorgen schrijfdocenten van De Lindenberg schrijfworkshops in Bibliotheek De Mariënburg. Alle workshops bieden we twee keer aan, eentje in het najaar en eentje in het voorjaar.

Schrijven en vertellen

In de workshop verhalen vertellen schrijf je eerst een ultrakort verhaaltje. Daar ga je vervolgens als verteller mee aan de slag in allerlei kleine verteloefeningen.

Het verhaal verbeelden

Een verhaal vertellen is op de eerste plaats het verhaal verbeelden. Publiek moet het voor zich gaan zien. Je stuurt en bespeelt, je verrast en ontroert jouw toehoorders. Met hoe je praat, hoe je staat, hoe je kijkt, hoe je beweegt.

Vertelstoel

Dat doe je op de vertelstoel die we als klein podium in het leslokaal maken. Je kunt niet vertellen zonder publiek, dus ben je naast verteller ook publiek voor elkaar.

Cursus details

Startdatum zaterdag 07 maart 2020
Dag van 10:30 tot 13:00
Frequentie 1 bijeenkomst
Docent Patrick Feijen
Aantal lessen 1
Locatie en ruimte Bibliotheek Marienburg; Openbare Bibliotheek OBGZ
Cursuscode S0001 190083 (c:1113 b:6.2)
Prijs * € 25,00
Termijnen * N.v.t.

* Kortingen worden later verrekend

€ 25,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Patrick Feijen

Patrick Feijen is dramaschrijver/scriptschrijver en theaterdramaturg. Hij schreef voor muziektheatergroep Crux, jongerentheater Station2Station, Theatergroepen Vis à Vis en Odd Enjinears. Hij schreef soap (ONM en GTST) en het scenario voor de Waalsprongfilm. Voor de Lindenberg schreef hij o.a. het jongerentheaterstuk ‘Zier’ en de kindermusical ‘Tim’.

Patrick is als docent dramaturgie & beeldanalyse verbonden aan de parttime opleiding Theatermaker voor het Amateurtheater. Daarnaast is hij artistiek co-coördinator bij Theaterlab De Schuur in Arnhem.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.