Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Saxofoon: groepsles beginners (A)
€ 319,-
Bekijk opties

Saxofoon: groepsles beginners (A)

Icon/Docent Docent(en): René Mulder

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 22 feb of 25 feb

Icon/Datum Lesdag: maandag, donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Aldenhof, Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Starterscursus voor volwassenen

Altijd al saxofoon willen spelen? Met saxofoon spelen kun je op ieder moment in je leven beginnen. In deze laagdrempelige cursus leer je op actieve en ontspannen wijze de basisvaardigheden van het saxofoon spelen, in een kleine groep. Alle muziekstijlen komen aan bod. Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor improvisatie. Je zult merken dat het sneller gaat dan je dacht! Je besteedt veel aandacht aan een correcte houding en een juiste ademsteun. In het begin speel je veel op je gehoor om je luistervaardigheid te stimuleren (luisteren, beleven, herkennen en spelen). Lesmateriaal hiervoor bestaat onder andere uit meespeel-cd's.

Lees meer

Groepsles

Bij deze cursus krijg je les in een groepje van 3 tot 6 volwassenen (mede afhankelijk van het gekozen instrument).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je een eigen instrument nodig, zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij diverse winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Je hebt nu de groepsles voor beginners geselecteerd van het instrument dat in de titel van de cursus staat, maar we bieden deze groepslessen aan voor verschillende instrumenten: basgitaar, gitaar, contrabas, drums, harp, koperblazers, piano, saxofoon, ukelele, cello en viool. Bekijk deze cursussen in het cursusoverzicht.

Vervolgmogelijkheden

Na de groepsles voor beginners kun je doorstromen naar de groepslessen op niveau B,C of D in het door jou gekozen instrument. De lestijden worden bij deze niveaus in overleg gepland. Daarnaast bieden we diverse ensembles, kwartetten en bands waar je met je instrument in terecht kunt.

Later instromen?

Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk. Twijfel je nog over je instrument? Dan kun je ook een proefles individuele muziekles aanvragen. Aan deze proefles zijn wel kosten verbonden. Ook kun je je komen orienteren bij de cursus instrumentorientatie voor volwassenen.


Wie geeft er les?

René Mulder

René Mulder studeerde pop- en jazzsaxofoon in Amsterdam en Arnhem. Hij zit al jaren in de meest uiteenlopende bands. Zo maakt hij deel uit van popgroepen, een salonorkest, salsabands, Hot Club de France, het circusorkest, big bands en nog veel meer.

René Mulder studeerde pop- en jazzsaxofoon in Amsterdam en Arnhem. Hij zit al jaren in de meest...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Aldenhof

Aldenhof 13-90
6537 CD Nijmegen, Google maps

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps