Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Studentenband: All those bastards
€ 221,-
Bekijk opties

Studentenband: All those bastards

Icon/Docent Docent(en): Aldo Spadaro

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 16 sep of 27 jan

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 30 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Band onder professionele begeleiding

Student in Nijmegen en toe aan nieuwe muzikale impulsen? Verbreed je horizon en stap in de wereld van de bandjes! In de Studentenband van de Lindenberg krijg je professionele begeleiding. Je speelt covers en eventueel eigen werk, in overleg met de band. Naast het repeteren van de covers gebruikt de banddocent diverse oefenmethodes om je muzikaal naar een hoger niveau te tillen. Dus je hebt ook echt les. Er is plek voor drums, basgitaar, gitaar, piano, keyboard, blazers en zang.

Let op! De 15% korting voor studenten is nog niet verrekend in de cursusprijs!

Lees meer

Podium

We werken toe naar een aantal optredens op de Lindenberg en in het Nijmeegse podiacircuit. Het maken van een demo in de professionele opnamestudio is ook evt mogelijk.

Meer voor studenten

Naast korting op cursussen krijg je als student ook korting op een oefenvergunning, kun je voor weinig geld oefenruimte huren voor je band en kun je -met een beetje mazzel- voor 10 euro naar één van onze theater- of cabaretvoorstellingen. Bekijk al onze studentenregelingen

Cultuur op de Campus

De cursussen voor studenten zijn tot stand gekomen in samenwerking met Cultuur op de Campus. Zie ook cultuuropdecampus.nl

In English

Are you a student in Nijmegen and looking for new musical inspiration? Broaden your horizons and join a band! Under professional guidance, you will play covers and perhaps even your own work eventually – in consultation with your band, of course. In addition to rehearsing songs, various practice methods will be used designed to lift your music to a higher level. And of course, you’ll be up on stage before long!
And... Relax, the 15% discount for students hasn’t yet been included in the price shown on the Lindenberg website!Wie geeft er les?

Aldo Spadaro

Aldo Spadaro is als veelzijdig gitarist en muzikant actief in pop, rock, jazz en gypsyjazz. Zijn muzikale roots liggen in blues, veel 60’s en 70’s muziek en Rock and Roll. Aldo Spadaro is afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie in 2007. Na een half jaar muzikale verdieping in Budapest aan het KZS Instituut heeft hij verder gestudeerd aan het Artez Conservatorium in Arnhem, richting Jazz en Pop.

Momenteel is hij live vaak te zien met zijn band Landmark 105, waarmee in 2014 het debuutalbum werd opgenomen. Verder speelt hij in de bands Voyage Sans Fin (gypsyjazz), Any Vegetable (crossover) en losse projecten. Meer info over Aldo Spadaro is vind je op www.aldospadaro.com.

Aldo Spadaro is als veelzijdig gitarist en muzikant actief in pop, rock, jazz en gypsyjazz. Zijn...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps