Theatergroep Blok beton 12-15 jaar (B,C)

Theatergroep Blok beton 12-15 jaar (B,C)

Jennine Grootemarsink

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 15 sep. vr 16:45 - 18:45 30€ 459,00 Huidige pagina

Samen een voorstelling maken

Op basis van de groepssamenstelling kiest de regisseur - in samenspraak met de groep - het stuk. Dit kan een bestaand stuk zijn of een voorstelling die uit improvisatie is ontstaan.

Wat doen we bij Blok Beton

Je gaat op zoek naar kleding, muziek en attributen voor de voorstelling. En natuurlijk wordt er stevig gerepeteerd! Je krijgt allerlei speltechnieken aangereikt om jouw rol zo goed mogelijk te spelen. De regisseur houdt het overzicht om er een mooi geheel van te maken.

Voor jongeren met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud met minimaal één jaar toneelles bij de Lindenberg of elders. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroep kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep De Zwetende Hond (14-17 jaar) of een van onze musicalcursussen.

Video

Jennine Grootemarsink

Jennine Grootemarsink is na haar opleiding als dramatherapeute afgestudeerd aan de toneelacademie en geeft sindsdien theaterles en regisseert. Ze zal haar enthousiasme over het theater delen met de cursisten. Hierbij heeft ze ook veel oog voor jou en alles wat jij het lokaal binnenbrengt. Ze zoekt steeds weer naar een voorstelling die past bij de groep. Als maker is ze vooral geïnteresseerd in wat het non-verbale kan vertellen. Werkt ze met tekst dan is het van belang deze tekst ‘eigen’ te maken en gaat ze hier samen met jou naar op zoek. Om een indruk te krijgen van voorgaande voorstellingen, kijk op www.facebook.com/STeLNijmegen.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start15-09-2017
Dag vrijdag
Tijd 16:45 - 18:45
Docent(en) Jennine Grootemarsink
Aantal lessen30
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 22
CursuscodeT0001 170017
Prijs *€ 459,00
Termijnen *7 x 67,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden