Musicalklas 10-14 jaar (A,B)

Musicalklas 10-14 jaar (A,B)

Ilse Schaminee Liesbeth Van Velzen Jeroen Aerts Sabine van Boven

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 16:45 - 18:15 30€ 359,00 Huidige pagina
Centrum 23 jan. di 16:45 - 18:15 15€ 199,00Meer informatie >

Musical

Een cursus voor jongeren die meteen aan de slag willen met wat musical tot musical maakt: dansen, zingen en acteren tegelijk. Drie docenten verzorgen beurtelings de lessen. Je krijgt lessen in zang, dans en theater, samen met leeftijdgenoten.

Wat gaan we doen bij deze Musicalklas

1,5 uur per week krijg je lessen in zang, dans en theater. Afwisselend de ene week bijvoorbeeld spel en dans, de andere week spel en zang of zang en dans. Regelmatig komen de drie disciplines bij elkaar.

Voor jongens en meisjes

Deze cursus is voor meisjes en jongens van 10 tot 14 jaar die plezier hebben in musical en muziektheater. We sluiten deze cursus af met een evaluatie en een kleine presentatie in een theaterzaal voor je familie en je vrienden.

Kledingadvies

Zorg voor makkelijk zittende kleding (bijvoorbeeld jazzpants) en balletschoenen of sneakers. Draagt je haar vast. Zorg voor een map waarin je je teksten kan opbergen en een potlood waarmee je aantekeningen kan maken.

Vervolgmogelijkheden

Na deze Musicalklas kan je doorgaan met musical bij de Musicalproductiegroep Broadway 12-17 jaar.

Ilse Schaminee

Ilse Schaminée is sinds 2009 werkzaam bij de Lindenberg. In 2007 rondde zij haar theateropleiding aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg af. Sindsdien is zij werkzaam als docent, regisseur en heeft zij haar eigen theatergroep Compagnie Perelman waarmee ze voorstellingen voor verschillende festivals en theaters maakt en speelt. Als docent en regisseur werkt zij met haar spelers vooral aan geloofwaardig en neutraal spel. Transparantie in acteren is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast betrekt zij in haar werkwijze de spelers ook actief bij het maakproces van een voorstelling.

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Jeroen Aerts

In december 2013 studeerde Jeroen Aerts af aan het Conservatorium in Den Haag als muziekdocent, met het instrument klassiek contrabas. Hij volgde o.a. bij Chris Heilbron en Jean-Paul Everts. Sindsdien geeft hij muziekles op verschillende scholen in het basis- en voortgezet onderwijs en begeleidt hij buitenschoolse muzikale projecten.

Jeroen werkt sinds 2014 ook op de Lindenberg als docent. Muziek beleven, of je nu zingt, speelt of luistert, staat voor hem centraal. Inspiratie leren halen uit een klein motiefje, een melodietje of een akkoordwisseling, en dit gebruiken in het grotere muzikale geheel.

Sabine van Boven

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

 1. - Lindenberg

  Beste Evita, het is mogelijk om nog in te schrijven op deze cursus. Er zijn nog plaatsen open. Inschrijven kan het beste via onze website, door op de rode button hiernaast ,"Inschrijven" te klikken. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

 1. - Evita Klaassen

  Hoi! ik zou willen vragen of inspringen nog mogelijk is?

 1. - Lindenberg

  In de week van 1 september is het Opendeurweek de Lindenberg. Bij alle cursussen die deze week starten mag je binnenlopen en als er plaats is ook meedoen. Je kunt dan kijken bij meerdere musicalcursussen. Volgende week staan de cursussen van de Opendeurweek vermeld op de website. Je hoeft je voor een of meerdere proeflessen niet aan te melden. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

 1. - Bente Vosters

  Graag zou ik een aantal proeflessen meedraaien voordat ik definitief inschrijf. Is dit mogelijk. Ook wil ik graag weten welke docenten de les gaan verzorgen. Met vriendelijke groet, Bente Vosters

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 16:45 - 18:15
Docent(en) Ilse Schaminee Liesbeth Van Velzen Jeroen Aerts Sabine van Boven
Aantal lessen30
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 24
CursuscodeT0001 170041
Prijs *€ 359,00
Termijnen *7 x 53,07 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden