Camera acteren 13-18 jaar (A)

Camera acteren 13-18 jaar (A)

Marielle Stolk

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 11 sep. ma 17:15 - 18:45 15€ 189,00 Huidige pagina

Leer acteren voor de camera

Acteren in een film, lijkt je dat wat? Of wil je graag leren wat er komt kijken bij het maken van een film? In deze cursus doen we beide, maar de nadruk ligt op het acteren. Hoe speel je geloofwaardig voor de camera? Hoe kom je over op het scherm? En wat als een scène vijf keer over moet? Hoe speel je in een close up en hoe in een wide shot?

Basisbeginselen

In deze cursus leer je de basisbeginselen van het acteren voor de camera. Je leert ook enkele technische aspecten om achter de camera te kunnen staan. Na de cursus is het eventueel mogelijk een vervolgcursus te doen. De cursus wordt gegeven door een theater- en een filmdocent.

Voor jongeren

Deze cursus is bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Ervaring met acteren is niet vereist maar mag natuurlijk wel.

Marielle Stolk

In 2008 heeft Mariëlle heeft met veel plezier de opleiding Theaterdocnet aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Ze vindt plezier in het spelen het belangrijkste dat er is. Ze zit altijd vol ideeën en met veel enthousiasme werkt ze nu als theaterdocent, circusdocent, regisseur en cultuurcoach. Daarnaast doet ze de coördinatie van de Jeugdtheaterschool.

Ze heeft veel ervaring in het basis- en middelbaar onderwijs. Daarnaast heeft ze altijd op een jeugdtheaterschool gewerkt. Ze streeft er naar dat er tijdens haar lessen een open leerklimaat ontstaat en dat ieder kind op zijn eigen manier kan ontdekken wat theater of circus hem/haar te bieden heeft.

  1. - Teun

    Hoi ik ben teun kan je een proefles camera acteren doen en bijvoorbeeld als ik daar bij wil komen op welke dag is dat altijd

  1. - Kiki en Annabelle

    Hallo: Wij zouden graag willen weten hoe laat het is? Gr. Annabelle

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start11-09-2017
Dag maandag
Tijd 17:15 - 18:45
Docent(en) Marielle Stolk
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Studio 1
Studio 2
Studio 3
CursuscodeT0001 170153
Prijs *€ 189,00
Termijnen *3 x 67,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden