Musicalklas 7-10 jaar (A,B)

Musicalklas 7-10 jaar (A,B)

Majorie Ceulemans-Scholtz Marcella Conceicao Lima Annemarieke Gloudemans Renske Pluimers

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 14 sep. do 16:15 - 17:30 30€ 299,00 Huidige pagina

Zingen, dansen én acteren

Ben jij een echte duizendpoot? Zing je vaak voor de spiegel, onder de douche of zomaar? Dans je vaak urenlang in de kamer en vind je toneel ook nog leuk? Dan is musical wat voor jou!

Wat doen we in de Musicalklas?

In onze musicalklassen ga je aan de slag met theater, dans en zang. Je leert toneel te spelen terwijl je zingt, of te dansen tijdens een lied. Al zin om die hoge noot te kraken? Je krijgt in deze cursus specifieke lessen van verschillende docenten, die allemaal gespecialiseerd zijn in een ander aspect van musical.

Voor jongens en meisjes

Deze cursus is voor meisjes en jongens van 7 tot 10 jaar, die houden van dansen, zingen en toneelspelen. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een eindpresentatie die we aan het einde van de cursus spelen in een van de zalen bij de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze Musicalklas kan je doorgaan met musical bij de Musicalklas 10-14 jaar of de Musicalproductiegroep Klabaai 9-12 jaar.

Majorie Ceulemans-Scholtz

Zangeres Majorie Scholtz studeerde aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Met haar solovoorstelling “Dansen op kristal”, die zij in de kleine zaal van Carré speelde, studeerde zij af. Naast het zingen en spelen in musicals en dinnershows geeft zij ook les aan jongeren die het vak in willen en iedereen die van zingen houdt.

Zij is op dit moment bezig met het Certified Master Teacher traject van EVT (Estill Voice Training) en hoopt binnenkort haar certificaat te mogen ontvangen. EVT wordt op de meeste musicalopleidingen en conservatoria gebruikt.

Op de Lindenberg geeft Majorie zang aan de musicalklas 7-9 jaar en aan de musicalproductiegroep Klabaai.

Marcella Conceicao Lima

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Annemarieke Gloudemans

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Renske Pluimers

Renske Pluimers is sinds 2015 werkzaam op de Lindenberg. In dat jaar rondde zij haar theateropleiding af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien is ze werkzaam als docent, regisseur en af en toe als actrice. Graag maakt ze voorstellingen vanuit improvisatie en groot plezier. Bijna al haar voorstellingen starten met een thema, waaruit spelenderwijs scènes worden gemaakt. Dit alles mondt uiteindelijk uit in een voorstelling. Spelers zijn daarom een actief onderdeel van het maakproces.

  1. - Afdeling Cursussen

    Leuk dat Zoëy wilt inschrijven voor Musical. De cursus Musical is een jaarcursus van 30 lessen. Op dit moment zijn er nog een paar plaatsen vrij. Zoëy mag nu al instromen. Omdat er al 5 lessen geweest zijn, passen wij het cursusgeld aan. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

  1. - Marieke Meijring

    Hallo, Ik vroeg me af of jullie vanaf januari een plekje hebben voor zoëy. Mvg marieke

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start14-09-2017
Dag donderdag
Tijd 16:15 - 17:30
Docent(en) Majorie Ceulemans-Scholtz Marcella Conceicao Lima Annemarieke Gloudemans Renske Pluimers
Aantal lessen30
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 15
CursuscodeT0001 170175
Prijs *€ 299,00
Termijnen *7 x 44,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden