Circustheatergroep Primo Basta 12-17 jaar (B,C)

Circustheatergroep Primo Basta 12-17 jaar (B,C)

Simon Spauwen Tineke den Boon

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 24 jan. wo 17:00 - 19:00 15€ 215,00 Huidige pagina

Breng je circuskunsten in de praktijk

Bij circustheatergroep Primo Basta breng je eerder geleerde kunsten in de praktijk. Je staat klaar op de stip met je diabolo. De voorstelling wordt aangekondigd, het word stil in de zaal. En dan.. de spotlight op jou! Daar ga je, aan de slag met je diabolo als een echte circusartiest!

Hoe gaan we te werk bij Primo Basta

Het eerste half jaar train je verder aan je circustechnieken en krijg je theaterlessen. Daarna (na het Pepernotencircus) ga je onder leiding van de regisseur samen een voorstelling maken.

Voor jongeren

Deze circustheatergroep is voor jongens en meisjes tussen 11 en 17 jaar die graag naar een productie toe willen werken. Ervaring is niet vereist, maar het mag natuurlijk wel.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Simon Spauwen

Opgegroeid als zoon van twee acrobaten, heeft Simon een goede basis gelegd voor de meeste circusdisciplines. Simon is al vroeg begonnen met optreden en lesgeven.

Na zijn studie aan Codarts: Rotterdam Circus Arts (HBO-opleiding tot circusartiest) heeft hij voor het docentschap gekozen. Met ondertussen meer dan 8 jaar ervaring in lesgeven op jeugdcircussen, theaterverenigingen, sportverenigingen, scholen en festivals, is hij de docent die in de les zowel de fysieke en sociale veiligheid, als de passende uitdagingen kan bieden die nodig zijn voor de ontwikkeling tot circusartiest.

Tineke den Boon

Tineke den Boon is sinds haar afstuderen aan de ArtEZ kunstacademie o.a. actief als docent theater en docent circus bij de Lindenberg. Met een open blik leert ze haar leerlingen nieuwe technieken aan of gaat ze de diepte in. Ze combineert graag verschillende disciplines met elkaar, zoals als circus & theater, film & theater en spel met zang en dans (musical).

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start24-01-2018
Dag woensdag
Tijd 17:00 - 19:00
Docent(en) Simon Spauwen Tineke den Boon
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 16
CursuscodeT0001 170180 KSPK
Prijs *€ 215,00
Termijnen *3 x 75,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden