Musicalgroep Broadway 12-17 jaar (B,C)

Musicalgroep Broadway 12-17 jaar (B,C)

Sabine van Boven Liesbeth Van Velzen Jeroen Aerts

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 18:15 - 20:15 30€ 435,00 Huidige pagina

Samen aan een musical werken

In de musicalproductiegroep Broadway ga je samen met andere jongeren werken aan een mooie musicalvoorstelling. Hou je van zingen, dansen en toneelspelen en doe je dat het liefst allemaal tegelijk? Dan is musicalgroep Broadway de plek voor jou.

Voor jongeren

Deze musicalgroep is voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar die minstens twee jaar ervaring hebben. Aan het einde van het jaar treden we op op één van de podia van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze musicalproductiegroep kan je doorgaan met theater bij een van onze volwassenencursussen, zoals toneelles, toneelproductiegroep, improvisatietheater of theatersport.

Proefles volgen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden.

Sabine van Boven

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Jeroen Aerts

In december 2013 studeerde Jeroen Aerts af aan het Conservatorium in Den Haag als muziekdocent, met het instrument klassiek contrabas. Hij volgde o.a. bij Chris Heilbron en Jean-Paul Everts. Sindsdien geeft hij muziekles op verschillende scholen in het basis- en voortgezet onderwijs en begeleidt hij buitenschoolse muzikale projecten.

Jeroen werkt sinds 2014 ook op de Lindenberg als docent. Muziek beleven, of je nu zingt, speelt of luistert, staat voor hem centraal. Inspiratie leren halen uit een klein motiefje, een melodietje of een akkoordwisseling, en dit gebruiken in het grotere muzikale geheel.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 18:15 - 20:15
Docent(en) Sabine van Boven Liesbeth Van Velzen Jeroen Aerts
Aantal lessen30
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 24
CursuscodeT0001 170181
Prijs *€ 435,00
Termijnen *7 x 63,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden