Theatergroep De vier wolfjes 12-15 jaar (B,C)

Theatergroep De vier wolfjes 12-15 jaar (B,C)

Renske Pluimers

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 15 sep. vr 16:45 - 18:45 30€ 459,00 Huidige pagina

Maakproces bij De vier wolfjes

In Theatergroep De vier wolfjes maak je een voorstelling in samenspraak met de groep en regisseur. Iedereen is verantwoordelijk voor het maakproces, wat betekent dat je bijvoorbeeld zoekt naar muziek of juist theater maakt. De regisseur houdt het overzicht om er een mooi geheel van te maken en te zorgen dat jij je rol zo goed mogelijk kan spelen. En natuurlijk wordt er stevig gerepeteerd!

Voor jongeren met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud met minimaal één jaar toneelles bij de Lindenberg of elders. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroep kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep De Zwetende Hond (14-17 jaar) of een van onze musicalcursussen.

Renske Pluimers

Renske Pluimers is sinds 2015 werkzaam op de Lindenberg. In dat jaar rondde zij haar theateropleiding af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien is ze werkzaam als docent, regisseur en af en toe als actrice. Graag maakt ze voorstellingen vanuit improvisatie en groot plezier. Bijna al haar voorstellingen starten met een thema, waaruit spelenderwijs scènes worden gemaakt. Dit alles mondt uiteindelijk uit in een voorstelling. Spelers zijn daarom een actief onderdeel van het maakproces.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start15-09-2017
Dag vrijdag
Tijd 16:45 - 18:45
Docent(en) Renske Pluimers
Aantal lessen30
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
CursuscodeT0001 170183
Prijs *€ 459,00
Termijnen *7 x 67,36 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven