Theatersport 13-18 jaar (A)

Theatersport 13-18 jaar (A)

Inge van Leiden

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 23 jan. di 18:15 - 19:45 12€ 155,00 Huidige pagina

Scènes improviseren

Theatersport is een vorm van theater waarbij aan de hand van spelvormen (games) scènes worden geïmproviseerd. Je speelt dus zonder script, rolverdeling, decor of kostuums. Wat je nodig hebt is een hoop fantasie, een beetje lef en je moet vooral niet bang zijn om fouten te maken.

Wat doen we bij Theatersport

Je speelt veel verschillende rollen en typetjes in uiteenlopende situaties. De scènes kunnen hilarisch, serieus of absurd zijn. Je leert veel over toneelspelen en je kunt je verder ontwikkelen als (improvisatie-)speler. Aan het eind van de cursus voel je je helemaal thuis op het podium en heb je je de basistechnieken van improviseren eigen gemaakt.

Voor jongeren

Deze cursus is voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Ervaring is niet vereist. De cursus wordt afgesloten met een presentatie (theatersportwedstrijd) voor eigen publiek.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus Theatersport kan je verder met toneelspelen bij onze theatercursussen voor volwassenen, zoals toneelles, de theaterproductiegroep, de volwassenencursus Theatersport of de improvisatietheatergroep.

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice met als specialisme theatersport en improvisatie. Zij heeft jarenlang ervaring als docent: o.a. op de Lindenberg, bij theatersportverenigingen, scholen en bedrijven.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start23-01-2018
Dag dinsdag
Tijd 18:15 - 19:45
Docent(en) Inge van Leiden
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Karolingenzaal
Lokaal 16
CursuscodeT0001 170225
Prijs *€ 155,00
Termijnen *2 x 83,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden