Theaterklas 4-6 jaar (A)

Theaterklas 4-6 jaar (A)

Marielle Stolk

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 22 jan. ma 16:10 - 17:00 15€ 125,00 Huidige pagina

Samen toneelspelen

In deze cursus spelen we samen toneel door veel te bewegen en uit te beelden. We beleven avonturen die onze fantasie en verbeelding prikkelen en door het uitbeelden oefenen we onze expressie en onze motoriek.

Muziek, kostuums, rekwisieten

We werken regelmatig met muziek, kostuums en rekwisieten. De lessen gaan over aansprekende thema’s zoals sprookjes en dieren of we gebruiken een prentenboeken of ander verhaal als uitgangspunt. Soms speelt de docent zelf een personage die op bezoek komt in de les.

Voor jonge kinderen

Deze cursus is voor jonge kinderen tussen 4 en 6 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben met toneelspelen. Aan het einde van de cursusreeks presenteren we in de les wat we geleerd hebben.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je verder met toneelspelen bij de Theaterklas 6-8 jaar of de Musicalklas 6-8 jaar.

Marielle Stolk

In 2008 heeft Mariëlle heeft met veel plezier de opleiding Theaterdocnet aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Ze vindt plezier in het spelen het belangrijkste dat er is. Ze zit altijd vol ideeën en met veel enthousiasme werkt ze nu als theaterdocent, circusdocent, regisseur en cultuurcoach. Daarnaast doet ze de coördinatie van de Jeugdtheaterschool.

Ze heeft veel ervaring in het basis- en middelbaar onderwijs. Daarnaast heeft ze altijd op een jeugdtheaterschool gewerkt. Ze streeft er naar dat er tijdens haar lessen een open leerklimaat ontstaat en dat ieder kind op zijn eigen manier kan ontdekken wat theater of circus hem/haar te bieden heeft.

 1. - afd

  In de week van 22 januari is het Opendeurweek. De cursussen die in deze week starten mogen eerst een keer bezocht worden, daarna beslis je of je voor de cursus wilt inschrijven. Je hoeft je voor een vrijblijvende les in de Opendeurweek niet op te geven. Kijk deze week even op onze website naar het programma van de Opendeurweek. In dit programma staan alle cursussen die aan de Opendeurweek mee doen. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - Daan

  Hallo, klopt het dat 22-01 (2018) een open proefles is waarvoor je kinderen niet hoeft op te geven? Groet, Daan

 1. - De Lindenberg afdeling Cursussen

  Beste Martine, De cursus Theaterklas 4-6 jaar is bedoeld voor kinderen in die leeftijdsgroep. Uitgangspunt is de leeftijd die ze hebben op 1 oktober van het lopende seizoen. Zoals je ziet valt ze dan midden in de leeftijdsdoelgroep. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 1. - Martine Huijs

  Hallo, mijn dochter is 5 jaar, ik zie dat de cursus voor 6-8 jarigen is, is dat een probleem? Ik denk zelf dat ze het heel leuk zou vinden en wil in ieder geval 13 sept naar de proefles komen, gr. Martine

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start22-01-2018
Dag maandag
Tijd 16:10 - 17:00
Docent(en) Marielle Stolk
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 15
CursuscodeT0001 170226
Prijs *€ 125,00
Termijnen *3 x 45,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden