Theatersport (A)

Theatersport (A)

Inge van Leiden

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 22 jan. ma 18:30 - 20:00 12€ 175,00 Huidige pagina

Theatersport

Het vraagt nogal wat van je, Theatersport: op commando een typetje neerzetten, verliefd worden, in huilen uitbarsten of gaan dichten. Maar misschien is dat nou juist precies iets voor jou! Theatersport ontwikkelt je flair, je fantasie, je vermogen tot samenspel en je gevoel voor theater.

Wat gaan we doen

Het leren van verschillende spelvormen (games) en het je eigen maken van de basistechnieken van theatersport gaan in deze cursus hand in hand. Je bent tijdens de les actief bezig en speelt veel verschillende scènes en rollen.

Voor wie

Het is handig als je al wat toneelervaring hebt, maar voor deze cursus beslist niet noodzakelijk. De cursus vormt een prima basis om verder te gaan met improvisatietheater en/of je aan te sluiten bij een theatersportvereniging. Daarnaast blijkt uit reacties van oud- cursisten dat zij veel profijt hebben van hun theatersportervaring in het dagelijkse leven en bij de uitoefening van hun beroep. In overleg met de cursisten eindigen we de cursusreeks met een presentatie in de les.

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice met als specialisme theatersport en improvisatie. Zij heeft jarenlang ervaring als docent: o.a. op de Lindenberg, bij theatersportverenigingen, scholen en bedrijven.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start22-01-2018
Dag maandag
Tijd 18:30 - 20:00
Docent(en) Inge van Leiden
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 16
CursuscodeT0001 170237
Prijs *€ 175,00
Termijnen *2 x 93,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden