Toneel (C)

Toneel (C)

Heleen Suiker

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 23 jan. di 20:00 - 22:00 12€ 235,00 Huidige pagina

Wat gaan we doen

In de cursus Toneel (C) gaan we werken met teksten uit verschillende toneelstukken, scènes en monologen. Tekstbehandeling, samenspel, rol, emotie, beweging enzovoorts: het komt allemaal aan bod. En dan, het tot in de details greep krijgen op je tekst. Je spel kunnen herhalen. Flink aan de slag dus!

Voor volwassenen met ervaring

Deze cursus is bedoeld voor mensen met enige ervaring in toneelspelen, die er aan toe zijn en zin hebben om voor publiek te gaan spelen in een theaterzaal. In overleg met de cursisten wordt besloten hoe de uitvoering aan het eind van de cursusreeks eruit komt te zien.

Kledingadvies

Doe kleding aan die prettig zit en waarin je makkelijk beweegt.

Proeflessenweek januari 2018

Deze cursus doet niet mee met de Proeflessenweek 22-27 januari 2018. Je kan dus geen vrijblijvende proefles volgen voor deze cursus.

Heleen Suiker

Heleen Suiker is sinds haar afstuderen aan de Theaterschool werkzaam als actrice, zangeres, cabaretière en regisseuse. Sinds enige tijd geeft zij haar podiumervaring door in theaterlessen. Heleen werkt niet volgens een vaste methode. Omdat het er om gaat jouw mogelijkheden te ontwikkelen, is de aanpak persoonlijk en individueel. Ze geeft suggesties en daagt je uit om jezelf te tonen. Haar stijl is direct en gepassioneerd. Zie ook www.heleensuiker.nl.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start23-01-2018
Dag dinsdag
Tijd 20:00 - 22:00
Docent(en) Heleen Suiker
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 22
Lokaal 24
CursuscodeT0001 170246
Prijs *€ 235,00
Termijnen *2 x 123,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven