Musical Vinden & Verbinden: de Klokketoren

Musical Vinden & Verbinden: de Klokketoren

Yvonne Laan Ida van Ommen Majorie Ceulemans-Scholtz

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
11 sep. ma 19:00 - 21:00 30€ 120,00 Huidige pagina

Vinden & Verbinden 17/18

Op 11 september 2017 start de Lindenberg voor de vierde keer met een musicalproductie in samenwerking met Tandem Welzijn, Pluryn en Hobbycentrum Nijmegen. Deze productie, in het kader van het project Vinden & Verbinden, staat onder leiding van drie professionele kunstvakdocenten van de Lindenberg en is er voor iedereen. Het is een wijkproject, waarvoor we samenwerken met bewoners van de Muntenbuurt en Hazenkamp.

Inclusieve vrijetijdsbesteding

Vinden en Verbinden valt onder inclusieve vrijetijdsbesteding, dat is gebaseerd op principes van diversiteit en gelijkwaardigheid; iedereen kan deelnemen ongeacht een verschillende achtergrond en fysieke en mentale mogelijkheden.
Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud en wil je acteren, zingen en dansen, dan zijn wij op zoek naar jou! Het is geen vereiste om het goed te kunnen, je moet het gewoon graag willen doen en het is een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen. De repetities vinden plaats in wijkcentrum De Klokketoren (Goffertpark) op maandag van 19u tot 21u.

Kosten

Misschien nog belangrijk om te weten: deelname aan dit project is goedkoper dan de reguliere cursussen van de Lindenberg omdat het project gesponsord wordt door verschillende fondsen. De kosten bedragen €120,- voor een heel cursusjaar. Het project, bestaande uit 30 repetities en 4 voorstellingen, loopt vanaf 11 september tot en met de voorstellingen in mei en juni 2018.
Indien de kosten van deelname te hoog zijn, kan Stichting Leergeld bijdragen (www.leergeld.nl/nijmegen).

Hiek Sparreboom, de projectleider van deze musical, wil graag meer uitleg geven over de nieuwe musicalproductie.
Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-2306 2603 of mailen h.sparreboom@delindenberg.com.

Over de musical 'De Engerds Family'

De musical die we gaan maken gaat over een meisje dat een advertentie heeft gelezen waarin een huishoudelijk medewerkster wordt gevraagd voor een villa. Die baan ziet ze wel zitten, dus ze reageert.
Ze wordt uitgenodigd in de villa, maar als ze daar aankomt blijkt het een bouwvallig landhuis te zijn. In dat huis wonen allerlei enge types en iedereen gedraagt zich heel erg raar. Ook haar functie als huishoudelijk medewerkster blijkt heel anders te zijn dan gedacht... Het wordt een griezelig stuk, maar ook luchtig en met veel humor!

Yvonne Laan

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Ida van Ommen

Ida van Ommen begon met vooropleiding klassiek ballet aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Daarna studeerde zij in 1987 af op ArteZ te Arnhem, met als specialisaties klassiek ballet, jazzdans en Flamencodans. In Spanje volgde ze lessen bij onder andere Joaquin Grilo, Manolete, La Tati, en Carmen Cortés.

Ida geeft lessen aan alle leeftijden en alle niveaus, op scholen, koren en aan mensen met een beperking. Daarnaast is ze danscoördinator bij de Lindenberg.

Haar stijl kenmerkt zich als sierlijk, dansant, rustig maar intens. Bijzonder zijn haar Flamencolessen met live-begeleiding.

Majorie Ceulemans-Scholtz

Zangeres Majorie Scholtz studeerde aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Met haar solovoorstelling “Dansen op kristal”, die zij in de kleine zaal van Carré speelde, studeerde zij af. Naast het zingen en spelen in musicals en dinnershows geeft zij ook les aan jongeren die het vak in willen en iedereen die van zingen houdt.

Zij is op dit moment bezig met het Certified Master Teacher traject van EVT (Estill Voice Training) en hoopt binnenkort haar certificaat te mogen ontvangen. EVT wordt op de meeste musicalopleidingen en conservatoria gebruikt.

Op de Lindenberg geeft Majorie zang aan de musicalklas 7-9 jaar en aan de musicalproductiegroep Klabaai.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start11-09-2017
Dag maandag
Tijd 19:00 - 21:00
Docent(en) Yvonne Laan Ida van Ommen Majorie Ceulemans-Scholtz
Aantal lessen30
Frequentiewekelijks
Locatie
Lokaal 1
CursuscodeT0001 170251
Prijs *€ 120,00
Termijnen *7 x 18,93 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven