Theatersport (B)

Theatersport (B)

Inge van Leiden

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 22 jan. ma 20:15 - 21:45 12€ 175,00 Huidige pagina

Theatersport

Heb je kennisgemaakt met de basisprincipes van theatersport en heb je de smaak de pakken? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Wat gaan we doen?

Je leert veel nieuwe games waarbij naast de basistechnieken van de theatersport ook andere theatrale vaardigheden verder ontwikkeld worden. We gaan bijvoorbeeld werken met status, typetjes en er zal ook veel aandacht zijn voor verhalende spelvormen. Tijdens de les ben je actief bezig met het oefenen van deze vaardigheden (met z’n allen, individueel en in groepjes) waarbij we deze vervolgens gaan toepassen in daarbij passende spelvormen.

Voor wie is Theatersport (B) bedoeld

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die enige ervaring heeft met theatersport. Bijvoorbeeld door het volgen van de cursus Theatersport (A,B) of een introductiecursus theatersport elders. Deze cursus vormt ook een prima basis om je aan te sluiten bij een theatersportvereniging of verder te gaan met improvisatietheater.

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice met als specialisme theatersport en improvisatie. Zij heeft jarenlang ervaring als docent: o.a. op de Lindenberg, bij theatersportverenigingen, scholen en bedrijven.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start22-01-2018
Dag maandag
Tijd 20:15 - 21:45
Docent(en) Inge van Leiden
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 16
CursuscodeT0001 170252
Prijs *€ 175,00
Termijnen *2 x 93,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven