Theatergroep Blok beton 14-18 jaar (C)

Start 6 sep, 30 lessen

Jennine Grootemarsink

Op vrijdagen van 18:30 tot 20:30

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Samen een voorstelling maken

Op basis van de groepssamenstelling kiest de regisseur -in samenspraak met de groep- het stuk. Dit kan een bestaand stuk zijn of een voorstelling die uit improvisatie is ontstaan.

Wat doen we bij Blok Beton

Je gaat op zoek naar kleding, muziek en attributen voor de voorstelling. En natuurlijk wordt er stevig gerepeteerd! Je krijgt allerlei speltechnieken aangereikt om jouw rol zo goed mogelijk te spelen. De regisseur houdt het overzicht om er een mooi geheel van te maken.

Voor jongeren met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud met minimaal één jaar toneelles bij de Lindenberg of elders. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroep kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep De Zwetende Hond (14-17 jaar) of een van onze musicalcursussen.

Cursus details

Startdatum vrijdag 06 september 2019
Dag van 18:30 tot 20:30
Frequentie wekelijks
Docent Jennine Grootemarsink
Aantal lessen 30
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 24
Cursuscode T0001 190017
Prijs * € 469,00
Termijnen * 7 x 68,79 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 469,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Jennine Grootemarsink

Jennine Grootemarsink is na haar opleiding als dramatherapeute afgestudeerd aan de toneelacademie en geeft sindsdien theaterles en regisseert. Ze zal haar enthousiasme over het theater delen met de cursisten. Hierbij heeft ze ook veel oog voor jou en alles wat jij het lokaal binnenbrengt. Ze zoekt steeds weer naar een voorstelling die past bij de groep. Als maker is ze vooral geïnteresseerd in wat het non-verbale kan vertellen. Werkt ze met tekst dan is het van belang deze tekst ‘eigen’ te maken en gaat ze hier samen met jou naar op zoek. Om een indruk te krijgen van voorgaande voorstellingen, kijk op www.facebook.com/STeLNijmegen.