Camera acteren 13-16 jaar (A)

Start 2 sep, 15 lessen

Marielle Stolk

Op maandagen van 17:15 tot 18:45

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Leer acteren voor de camera

Acteren in een film, lijkt je dat wat? Of wil je graag leren wat er komt kijken bij het maken van een film? In deze cursus doen we beide, maar de nadruk ligt op het acteren. Hoe speel je geloofwaardig voor de camera? Hoe kom je over op het scherm? En wat als een scène vijf keer over moet? Hoe speel je in een close up en hoe in een wide shot?

Basisbeginselen

In deze cursus leer je de basisbeginselen van het acteren voor de camera. Je leert ook enkele technische aspecten om achter de camera te kunnen staan. Na de cursus is het eventueel mogelijk een vervolgcursus te doen. De cursus wordt gegeven door een theater- en een filmdocent.

Voor jongeren

Deze cursus is bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Ervaring met acteren is niet vereist maar mag natuurlijk wel.

Cursus details

Startdatum maandag 02 september 2019
Dag van 17:15 tot 18:45
Frequentie wekelijks
Docent Marielle Stolk
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Studio 1 / Studio 2 / Studio 3
Cursuscode T0001 190153 (c:828 b:1.1)
Prijs * € 199,00
Termijnen * 3 x 70,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 199,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Marielle Stolk

In 2008 heeft Mariëlle heeft met veel plezier de opleiding Theaterdocent aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Ze vindt plezier in het spelen het belangrijkste dat er is. Ze zit altijd vol ideeën en met veel enthousiasme werkt ze nu als theaterdocent, circusdocent, regisseur en cultuurcoach. Daarnaast doet ze de coördinatie van de Jeugdtheaterschool.

 

Ze heeft veel ervaring in het basis- en middelbaar onderwijs. Daarnaast heeft ze altijd op een jeugdtheaterschool gewerkt. Ze streeft er naar dat er tijdens haar lessen een open leerklimaat ontstaat en dat ieder kind op zijn eigen manier kan ontdekken wat theater of circus hem/haar te bieden heeft.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.