Theatergroep Kik 9-12 jaar (B,C)

Start 6 sep, 30 lessen

Jennine Grootemarsink

Op vrijdagen van 16:30 tot 18:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Theaterproductiegroep Kik

Heb je al eerder theaterlessen gevolgd en wil je nu een voorstelling maken? Dat kan bij Kik! Na een aantal theaterlessen waarin we aandacht besteden aan improvisatie en spelontwikkeling gaan we aan de slag met het maken van een voorstelling. Wát we maken bepalen we samen. Belangrijk is dat iedere speler plezier heeft in de groep en het spel.

Wat doen we bij Kik?

Tijdens de repetities is er een dynamische afwisseling tussen maken en zelf spelen. We proberen al spelend nieuwe teksten, bewegingen en theatervormen uit. Samen bekijken we steeds hoe we de verschillende scènes nóg spannender, ontroerender of grappiger kunnen maken.

Voor kinderen met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar oud met enige ervaring in toneelspelen. Twijfel je of dit niveau bij je pas, neem dan even contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroep kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep Blok Beton (12-15 jaar) of De Vier Wolfjes (12-15 jaar) of bij een van onze musicalcursussen.

Cursus details

Startdatum vrijdag 06 september 2019
Dag van 16:30 tot 18:00
Frequentie wekelijks
Docent Jennine Grootemarsink
Aantal lessen 30
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 24
Cursuscode T0001 190179
Prijs * € 349,00
Termijnen * 7 x 51,64 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 349,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Jennine Grootemarsink

Jennine Grootemarsink is na haar opleiding als dramatherapeute afgestudeerd aan de toneelacademie en geeft sindsdien theaterles en regisseert. Ze zal haar enthousiasme over het theater delen met de cursisten. Hierbij heeft ze ook veel oog voor jou en alles wat jij het lokaal binnenbrengt. Ze zoekt steeds weer naar een voorstelling die past bij de groep. Als maker is ze vooral geïnteresseerd in wat het non-verbale kan vertellen. Werkt ze met tekst dan is het van belang deze tekst ‘eigen’ te maken en gaat ze hier samen met jou naar op zoek. Om een indruk te krijgen van voorgaande voorstellingen, kijk op www.facebook.com/STeLNijmegen.

Andere interessante cursussen