Theatergroep Paboempats 12-15 jaar (B)

Start 6 sep, 30 lessen

Renske Pluimers

Op vrijdagen van 18:30 tot 20:30

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Maakproces bij Paboempats en Koele Kast

In Theatergroepen Paboempats en Koele Kast maak je een voorstelling in samenspraak met de groep en regisseur. Iedereen is verantwoordelijk voor het maakproces, wat betekent dat je bijvoorbeeld zoekt naar muziek of juist theater maakt. De regisseur houdt het overzicht om er een mooi geheel van te maken en te zorgen dat jij je rol zo goed mogelijk kan spelen. En natuurlijk wordt er stevig gerepeteerd!

Voor jongeren met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud met minimaal één jaar toneelles bij de Lindenberg of elders. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroepen kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep De Zwetende Hond (14-17 jaar) of een van onze musicalcursussen.

Cursus details

Startdatum vrijdag 06 september 2019
Dag van 18:30 tot 20:30
Frequentie wekelijks
Docent Renske Pluimers
Aantal lessen 30
Locatie en ruimte Centrum; Marikenzaal / Lokaal 15
Cursuscode T0001 190183
Prijs * € 469,00
Termijnen * 7 x 68,79 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 469,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Renske Pluimers

Renske Pluimers is sinds 2015 werkzaam op de Lindenberg. In dat jaar rondde zij haar theateropleiding af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien is ze werkzaam als docent, regisseur en af en toe als actrice. Graag maakt ze voorstellingen vanuit improvisatie en groot plezier. Bijna al haar voorstellingen starten met een thema, waaruit spelenderwijs scènes worden gemaakt. Dit alles mondt uiteindelijk uit in een voorstelling. Spelers zijn daarom een actief onderdeel van het maakproces.

Andere interessante cursussen