Musicalklas 6-8 jaar (A)

Start 22 jan, 15 lessen

Eva-Marijn de Vries

Op woensdagen van 15:30 tot 16:30

wekelijks

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Zingen, dansen én acteren

Hou jij van zingen? Doe je het liefste lekker gek? Dans je graag? Dan is de Musicalklas 6-8 jaar echt iets voor jou! In een musical wordt zang, dans en spel gecombineerd om een verhaal te vertellen. In deze cursus maak je spelenderwijs kennis met deze drie disciplines. Leer en ontdek hoe leuk musical is!

Wat doen we bij deze Musicalklas

Tijdens de cursus gaan we lekker veel zingen, dansen en acteren. Zo zingen en dansen we op de nieuwste nummers van Kinderen voor Kinderen, maar ook op liedjes uit verschillende kindermusicals! Je krijgt les in (basis)zangtechniek, verschillende acteertechnieken en dans. Vervolgens leer je hoe je dit allemaal kunt combineren. Waar gaat het liedje over dat je zingt? En welke expressie hoort er bij de danspasjes die je doet? Kortom: je leert wat musical is! Tot slot is er veel ruimte voor persoonlijke en sociale vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, samenwerking, zelfvertrouwen en fantasie.

Voor jongens en meisjes

Deze cursus is voor meisjes en jongens die houden van dansen, zingen en toneelspelen. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een eindpresentatie die we aan het einde van de cursus spelen in een van de zalen bij de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze Musicalklas kan je doorgaan met musical bij de Musicalklas 9-12 jaar of een van de Musicalproductiegroepen: Klabaai en Spotlight.

Cursus details

Startdatum woensdag 22 januari 2020
Dag van 15:30 tot 16:30
Frequentie wekelijks
Docent Eva-Marijn de Vries
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte ;
Cursuscode T0001 190202 (c:749 b:3.2)
Prijs * € 145,00
Termijnen * 3 x 52,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 145,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Eva-Marijn de Vries

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie te volgen: musical. In 2018 studeerde ze af aan de MusicAllFactory, een vierjarige deeltijdopleiding muziektheater in Tilburg, waarna ze zich nog verder schoolde in de EVT zangtechniek.

Inmiddels heeft ze getoerd met verschillende theaterproducties, zoals Peppa Pig en Loena's Sterrennacht. Komend seizoen is ze o.a. te zien in Roodkapje en de WiewaWoeste Wolf. Daarnaast geeft ze zang- aan musicalles aan zowel kinderen als volwassenen en werkt ze als trainingsacteur.

Eva-Marijn probeert in haar lessen elk kind in zijn eigen kracht te zetten. Het mooiste aan lesgeven vindt ze dan ook als een kind meer zelfvertrouwen ontwikkelt door te zingen, spelen en dansen.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.