Circustheatergroep Rootz 9-12 jaar (B)

Start 7 sep, 30 lessen

Jantelle de Nooij

Op zaterdagen van 12:30 tot 14:30

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Circustheatergroop Rootz heeft héél wat in huis!

Ben jij zo’n circusartiest die kan kogellopen, jongleren met doekjes, een acrobatentoren kan bouwen en misschien een béétje eenwieleren? Of klim je met gemak tot boven in het tissue? En houd jij wel van optreden? Dan ben je bij Rootz op de goede plek!

Productieproces

Een jaar lang trainen we de kunsten die we graag willen verbeteren, we verdiepen ons spel en leren elkaar kennen en helpen waar nodig. Zo komen we vanzelf steeds dichter bij onze productie. Wat willen we laten zien? Welke circustechnieken moeten we daar nog voor trainen? Wát wordt ons verhaal? Wie worden wij? Hoe gaan we eruit zien, en hoe ons decor? Samen met de docent doorlopen we het hele productieproces tot en met het grote moment dat we onze productie aan publiek laten zien; 'Dames en heren, hier komt Rootz!'

Voor jongens en meisjes

Deze circustheatergroep is voor jongens en meisjes tussen 9 en 12 jaar die graag naar een circustheaterproductie toe willen werken. Ervaring (qua circus of theater)is niet vereist, maar wel fijn; dan heb je ook echt wat knappe kunsten te laten zien straks bij de productie.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze circustheatergroep kan je doorstromen naar circustheatergroep Primo Basta (11-17 jaar).

Cursus details

Startdatum zaterdag 07 september 2019
Dag van 12:30 tot 14:30
Frequentie wekelijks
Docent Jantelle de Nooij
Aantal lessen 30
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 16 / Lokaal 15
Cursuscode T0001 190224
Prijs * € 419,00
Termijnen * 7 x 61,64 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 419,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Jantelle de Nooij

Jantelle de Nooij is gecertificeerd circus-theaterdocent. Zij heeft al ruim 15 jaar ervaring in het lesgeven áán en voorstellingen maken mét kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking.

Jantelle heeft als circusdocent veel affiniteit met spel en theater. Ze legt in haar lessen de nadruk op het eigene van ieder mens. Er zijn zóveel ideeën en er kan zóveel... Het is heerlijk je door elkaar te laten inspireren!

Het leukste van het lesgeven vind Jantelle de afwisseling tussen stevig fysiek bezig zijn en het spelen met de ideeën die er in iedereen leven! Het gaat bij circustheater niet om kunnen maar om doen, niet om presteren maar om presenteren.