Theatergroep Koele kast 12-15 jaar (B,C)

Start 6 sep, 30 lessen

Inge van Leiden

Op vrijdagen van 18:30 tot 20:30

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Maakproces bij Paboempats en Koele Kast

In Theatergroepen Paboempats en Koele Kast maak je een voorstelling in samenspraak met de groep en regisseur. Iedereen is verantwoordelijk voor het maakproces, wat betekent dat je bijvoorbeeld zoekt naar muziek of juist theater maakt. De regisseur houdt het overzicht om er een mooi geheel van te maken en te zorgen dat jij je rol zo goed mogelijk kan spelen. En natuurlijk wordt er stevig gerepeteerd!

Voor jongeren met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud met minimaal één jaar toneelles bij de Lindenberg of elders. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroepen kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep De Zwetende Hond (14-17 jaar) of een van onze musicalcursussen.

Cursus details

Startdatum vrijdag 06 september 2019
Dag van 18:30 tot 20:30
Frequentie wekelijks
Docent Inge van Leiden
Aantal lessen 30
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 22
Cursuscode T0001 190263
Prijs * € 469,00
Termijnen * 7 x 68,79 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 469,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote liefde en specialiteit. Ze heeft jarenlange ervaring, zowel als speelster als docent/trainer. In combinatie met een beetje humor, relativeringsvermogen en een flinke dosis verstand van zaken creëert Inge in haar lessen een ontspannen sfeer waarin een ieder de mogelijkheid krijgt zich verder te ontwikkelen als speler. In haar visie vormen spelplezier en de vrijheid om fouten te mogen maken heel belangrijke ingrediënten om tot het uiteindelijke doel van improvisatietheater te komen: het spelen van mooie scènes. www.ingevanleiden.com

Andere interessante cursussen