Musicalklas 4-6 jaar (A)

15 lessen

Eva-Marijn de Vries

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Zingen, dansen én acteren

Hou jij van zingen? Doe je het liefste lekker gek? Dans je graag? Dan is de Musicalklas 4-6 jaar echt iets voor jou! In een musical wordt zang, dans en spel gecombineerd om een verhaal te vertellen. In deze cursus maak je spelenderwijs kennis met deze drie disciplines. Leer en ontdek hoe leuk musical is!

Wat doen we in deze Musicalklas?

Tijdens de cursus ga je lekker veel zingen, dansen en acteren. Zo leer je liedjes uit je hoofd te zingen en dans je op de leukste kinderliedjes uit verschillende kindermusicals! Daarnaast leer je de basisbeginselen van acteren, zoals het spelen van emoties, stemgebruik en improvisatie. Dit doen we in de vorm van leuke acteerspelletjes die de fantasie prikkelen en bijdragen aan persoonlijke en sociale vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, samenwerking en zelfvertrouwen.

Voor jongens en meisjes

Deze cursus is voor meisjes en jongens die houden van dansen, zingen en toneelspelen. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een eindpresentatie die we aan het einde van de cursus spelen in een van de zalen of in het eigen lokaal bij de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze Musicalklas kan je doorgaan met musical bij de Musicalklas 6-8 jaar.

Verschillende cursus opties:

T0001 190268
Centrum , Lokaal 22
15 lessen
Start 04 sep
wo van 14:45 tot 15:35
wekelijks
€ 129,00
Termijnen 3 x 47,17 euro*
Inschrijven
T0001 190269
Centrum , Lokaal 22
15 lessen
Start 22 jan
wo van 14:45 tot 15:35
wekelijks
€ 129,00
Termijnen 3 x 47,17 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 129,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Eva-Marijn de Vries

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie te volgen: musical. Onlangs studeerde ze af aan de MusicAllFactory, een vierjarige deeltijdopleiding muziektheater in Tilburg. Inmiddels werkt ze als zangeres/danseres bij Center Parcs en is ze dit seizoen te zien in de theatertour van Peppa Pig van Van Hoorne Entertainment. Daarnaast geeft ze musical- en zangles en werkt ze als trainingsacteur. Eva-Marijn probeert in haar lessen elk kind in zijn eigen kracht te zetten. Het mooiste aan lesgeven vindt ze dan ook als een kind meer zelfvertrouwen ontwikkelt door te zingen, spelen en dansen.