Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Tapdance vanaf 16 jaar (A)
€ 167,-
Bekijk opties

Tapdance vanaf 16 jaar (A)

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 16 - 99 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Tapdance

Tapdance is ontstaan als een mix van allerlei verschillende dansstijlen zoals jazz, Ierse, Schotse en Engelse ‘step dances’, klompendans en Afrikaanse dans. In deze cursus maak je kennis met tapdance en ervaar je zelf hoe leuk het is.

Lees meer

Ritme voelen

Het is heel belangrijk dat je het ritme van de muziek leert voelen. Tapdance is een echte showdans, waarbij je ontspannen moet kunnen bewegen.

Voor elk niveau

De cursussen Tapdance zijn bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar. Cursus A is bedoeld voor beginners, voor cursus B dien je al enige ervaring te hebben. Twijfel je welk niveau voor jou geschikt is, neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com.

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen, zoals een legging, joggingbroek of balletpak. Tapschoenen dien je zelf aan te schaffen (hierover kun je altijd eerst met de docent overleggen).

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Locaties

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.