Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Tekenen/schilderen en mengvormen 65+
€ 349,-
Bekijk opties

Tekenen/schilderen en mengvormen 65+

Icon/Docent Docent(en): Joost van Moll

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 30 jan 2024

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 65 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Hengstdal Ark van Oost

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Traditionele en moderne technieken voor een persoonlijke mix

Wie beeldend aan de slag wil met traditionele en moderne technieken, zit goed bij deze cursus. Je werkt je eigen idee, onderwerp of thema uit. Dit doe je onder professionele begeleiding van een docent met jarenlange les- en atelierervaring.

Stel hier al je vragen over de meest uiteenlopende technieken en je eigen werk. Bijvoorbeeld over beeldopbouw, penseelvoering, bouwen met lagen of een paletmes. Laat je ook verleiden tot het gebruik van verrassende combinaties van materialen en technieken, zoals acryl met olieverf, pastel, aquarel of schilder eens over een reliëf.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Scheppend werken

Samen gaan we genieten van het kijken naar en praten over elkaars werk. Je steekt daarbij het nodige op over aanpak en stijl en inspireert elkaar gegarandeerd! Doel van deze cursus is scheppend werken; het leren vertalen van je ontdekkingsreis in persoonlijk beeldend werk.

Voor wie is deze cursus

Deze cursus staat open voor iedereen van 65 jaar of ouder met of zonder beeldende ervaring, die meer wil leren over figuratie/abstractie, verstilling/expressie en het gebruik van lijn, vorm, toon en kleur binnen een compositie. Verder staat de deur wagenwijd open voor iedereen die, met bekende of nieuwe technieken, op een beeldende wijze lekker aan de slag wil. Er is alle ruimte om je aanleg, interesse en creativiteit volop te ontplooien.

Praktische informatie

Materialen dienen zelf aangeschaft te worden. Neem bij de start verschillende (beeld)materialen en ideeën mee. Ter plekke volgt advisering van de docent.

Wie geeft er les?

Joost van Moll

Joost van Moll studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in Den Bosch. Sinds 1987 geeft hij les bij de Lindenberg. Verder geeft hij privé-les, workshops en 's zomers schilderweekends. Zijn eigen werk verbindt elementen uit de waarneming, herinnering en verbeelding. Sfeerbeelden ontstaan door de fascinatie voor mens en natuur. Een abstracter vormenspel verbindt alle elementen. Het intense kleurgebruik versterkt de verstilling of expressie. Joost van Moll exposeert en publiceert regelmatig. Werken bevinden zich bij particulieren en instellingen.

www.joostvanmoll.nl

Joost van Moll studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in Den Bosch. Sinds…

Lees meer

Locaties

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.