Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd Leeftijd: 
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Tekenen/schilderen
€ 330,-
Bekijk opties

Tekenen/schilderen

Icon/Docent Docent(en): Andrea Hofsteede

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 15 september 2020

Icon/Datum Lesdag: dinsdag, vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Waarneming en verbeelding

Altijd al eens gedacht om te gaan tekenen en schilderen? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze cursus gaan we werken naar de waarneming en de verbeelding. Goed leren kijken en de wereld om ons leren weergeven en verbeelden op het platte vlak. Spelenderwijs ontdekken we wat we allemaal met de diverse tekenmaterialen als potlood, houtskool, krijt, inkt en acrylverf kunnen creëren.

Lees meer

Wat gaan we doen

Je leert in deze cursus teken- en schildermaterialen en -technieken te gebruiken. We bekijken elkaars werk en de docent geeft feedback. Er is ook aandacht voor het werk van beeldende kunstenaars uit heden en verleden. We streven naar een ontspannen sfeer, zodat je vrij en vooral met plezier kunt werken. Na deze cursus beschik je over voldoende basisvaardigheden om zelf aan de slag te gaan!

Wie geeft er les?

Andrea Hofsteede

Na de lerarenopleiding TEHATEX studeerde Andrea aan de hogeschool voor Kunsten in Arnhem (ArtEZ)....

Na de lerarenopleiding TEHATEX studeerde Andrea aan de hogeschool voor Kunsten in Arnhem (ArtEZ). In 1998 behaalde ze haar diploma. Sinds 1988 is zij werkzaam bij de Lindenberg. Vanaf 1990 geeft ze les in het middelbaar onderwijs als docent Tekenen/Schilderen, CKV en Kunstgeschiedenis. Ze heeft ervaring met het lesgeven aan 6- tot en met 70-jarigen. Andrea is ook zelf werkzaam als beeldend kunstenaar en exposeert. Haar werk is te bekijken op www.andreahofsteede.com

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.