Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Theatergroep Kik 10-13 jaar (B,C)
€ 369,-
Bekijk opties

Theatergroep Kik 10-13 jaar (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Sabine van Boven

Icon/Lessen Aantal: 30 lessen

Icon/Datum Startdatum: 18 september 2020

Icon/Datum Lesdag: vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 10 - 13 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Theaterproductiegroep Kik

Heb je al eerder theaterlessen gevolgd en wil je nu een voorstelling maken? Dat kan bij Kik! Na een aantal theaterlessen waarin we aandacht besteden aan improvisatie en spelontwikkeling gaan we aan de slag met het maken van een voorstelling. Wát we maken bepalen we samen. Belangrijk is dat iedere speler plezier heeft in de groep en het spel.

Lees meer

Wat doen we bij Kik?

Tijdens de repetities is er een dynamische afwisseling tussen maken en zelf spelen. We proberen al spelend nieuwe teksten, bewegingen en theatervormen uit. Samen bekijken we steeds hoe we de verschillende scènes nóg spannender, ontroerender of grappiger kunnen maken.

Voor kinderen met enige ervaring

Deze productiegroep is bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 jaar oud met enige ervaring in toneelspelen. Twijfel je of dit niveau bij je pas, neem dan even contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com. Aan het einde van de cursusreeks wordt de voorstelling opgevoerd voor publiek in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen en draag binnenschoenen of sokken. Draag je haar vast.

Vervolgmogelijkheden

Na deze productiegroep kan je verder met toneelspelen bij theaterproductiegroep Blok Beton (12-15 jaar) of De Vier Wolfjes (12-15 jaar) of bij een van onze musicalcursussen.


Wie geeft er les?

Sabine van Boven

Sabine van Boven studeerde in 1990 af aan de Pabo in Ede, in 1995 aan de opleiding tot Docent Drama (regie) aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en in 2003 aan de toneelschool, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Sabine acteerde bij verschillende theatergezelschappen en speelde in 2016 een monoloog van Anne Frank op scholen door het hele land. Verder gaf zij jarenlang musical- en toneelles bij AtelierVelp/Studio26. Sabine heeft haar eigen toneelgroep waar zij jaarlijks een voorstelling voor schrijft en regisseert.

Verder werkt zij al jarenlang voor muziektheater 'De Plaats', waar ze zowel acteert en schrijft als regisseert. Sabine werkt sinds december 2017 bij de Lindenberg.

www.sabinevanboven.com

Sabine van Boven studeerde in 1990 af aan de Pabo in Ede, in 1995 aan de opleiding tot Docent...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.